PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 kullanıcı ismi değişikliği mümkün değilmiş pff :S ben nickimi Anevquemar yapacaktım çokda hevesliyim yapsn biri geçerkene hadd ya offf . anlamıyorsunuz beni.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 keşli meşli ne güzel nickin var işte kalsın. değişse ben değiştirirdim :P
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 PassivE_KesH said: kısa mı geldi? ben sana soruyo muyum?
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 1 kere değiştirme imkanı verildi zamanında, çok geç kalmışsın =)
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bu forumun admin paneli nasıl bişey acaba
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ya salla onu bunu mesajlar gitme olayı da var aslında kendimi rahat hissetmiyorum ben o kutu olmadan orda çok değil 1.7 k mı ne msj var ama olsun =)
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Girdiğiniz kullanıcı adı sistemde kayıtlıdır. Eğer bu kullanıcı adı sizinse, lütfen giriş yapın. Değilse başka bir kullanıcı adı kullanın. olum döverim lan sizi. ben bu ismi level in wow editöründen çarpmıştım. kim aldı lan bu accu sokacam ona yedirecem konuşun layn!
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ahah geçen geçirmiştim aklımdan hemen kapsam mı lean ohoeah diye, demek ki benim gibi düşünen ve hatta uygulamaya geçenler varmış xD
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 neden çokmu beğendiniz :D
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Masakari said: aktif kesh mi oldun yoksa kavgayı bırak savaşta bile söylenmez
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bu Anevquemar denen Levella ilgili kişi bir zamanlar Invadoria'da Human Warlock oynayan birinin nicki di mi >:D<
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben yeni farkettim bak şimdi kötü birşey söylemiş o bana.. ııı hıııı....
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ^^_Anevquemar_^^ haketti bak daha havali oldu :D
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Xo said: bu Anevquemar denen Levella ilgili kişi bir zamanlar Invadoria'da Human Warlock oynayan birinin nicki di mi >:D< evet. humna lock var armory de bir tane belki odur :D o sen misin? :D
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 evet anevquemar vardi invada level editoru
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 mADmaXimus said: evet anevquemar vardi invada level editoru bu cümlede sadece "evet ve vardı" sözleri türkçe garip..
Öne çıkan mesajlar