Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mille said: parasini sevmese kim calisir? ben, itiraf ediyorum parasını sevsem daha çok çalışırım ama parasını sevmeden de çok çalışırım
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yemişim parasını lab.da çılgın atmak yeter bana çokzel ve zevkli :p
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 böyle bi olayı yapsa yapsa cem uzan yapar..
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 said: daha az üretip daha az tüketeceğiz. yanlış, üretim tüketimi karşılamayacak, fiyatlar artacak dengeler bozulacak.
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 razzRaziel said: said: daha az üretip daha az tüketeceğiz. yanlış, üretim tüketimi karşılamayacak, fiyatlar artacak dengeler bozulacak. yok yok çok doğru bugünkü sanayi ve üretim araçlarıyla,dünya üzerinde gelir dağalımının dengelendiği bir sistem kurulsa 6 milyar insanın bile haftada 3-4 gün çalışmasıyla bütün dünya tüketimi karşılanabilir. Sonuçta bundan 6 bin yıl önce tarım yeni yeni başladığında insanların günlük çalışmaları 8-9 saatti.Bugün insanların işlerini kolaylaştıracak o kadar sistem varken günlük çalılma saati gene aynı, ancak bir ton işsiz var eee ne anladım ben bu işten Bertrand Russel'ın "aylaklığa övgü" kitabını çok taktir ediyorum
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bence haftanın günlerinde değil ama çalışma saatlerinde revizyon yapılması gerekir. 8 saat çok. Zaten min. 3 saati geyikle geçiyor.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 beyaz yakalılar için durum aynen böyle haftada 5 gün sksen çalışmıyorlar ama mavi yakalılarda durum farklı bir de benim gibi bisiklet yakalılar var "dur lan gece 2 olmuş 4 e kadar şu tabloyu hazırlayayım yarın da öğleden srona 1 dde toplantoı var dayarım bunlara prezentasyonu akılalrını alırım" diye dolanıyor zibidiler toplasan günde 3-4 saat çalışıyor gibi ama tuvalette sıçarken bile "onu oradan değilde buradan şey etsek, şu faturayı 2 ay sonrasına kestirip 1. dönemden aldırsak" gibi alicengiz oyunlarına giriyor ibneler.. o da para kazanıyor bu da
Öne çıkan mesajlar