aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 3 gunluk para alican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mille said: parasini sevmese kim calisir? ben, itiraf ediyorum parasını sevsem daha çok çalışırım ama parasını sevmeden de çok çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yemişim parasını lab.da çılgın atmak yeter bana çokzel ve zevkli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 3gunluk para alcaksan yokum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 böyle bi olayı yapsa yapsa cem uzan yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 EVET. BÖYLE OLMALI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 İlk sayfanın yarısı ban yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 haftada 7 gün çalışıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 haftanın 7 günü çalışmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 said: daha az üretip daha az tüketeceğiz. yanlış, üretim tüketimi karşılamayacak, fiyatlar artacak dengeler bozulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 razzRaziel said: said: daha az üretip daha az tüketeceğiz. yanlış, üretim tüketimi karşılamayacak, fiyatlar artacak dengeler bozulacak. yok yok çok doğru bugünkü sanayi ve üretim araçlarıyla,dünya üzerinde gelir dağalımının dengelendiği bir sistem kurulsa 6 milyar insanın bile haftada 3-4 gün çalışmasıyla bütün dünya tüketimi karşılanabilir. Sonuçta bundan 6 bin yıl önce tarım yeni yeni başladığında insanların günlük çalışmaları 8-9 saatti.Bugün insanların işlerini kolaylaştıracak o kadar sistem varken günlük çalılma saati gene aynı, ancak bir ton işsiz var eee ne anladım ben bu işten Bertrand Russel'ın "aylaklığa övgü" kitabını çok taktir ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bence haftanın günlerinde değil ama çalışma saatlerinde revizyon yapılması gerekir. 8 saat çok. Zaten min. 3 saati geyikle geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 beyaz yakalılar için durum aynen böyle haftada 5 gün sksen çalışmıyorlar ama mavi yakalılarda durum farklı bir de benim gibi bisiklet yakalılar var "dur lan gece 2 olmuş 4 e kadar şu tabloyu hazırlayayım yarın da öğleden srona 1 dde toplantoı var dayarım bunlara prezentasyonu akılalrını alırım" diye dolanıyor zibidiler toplasan günde 3-4 saat çalışıyor gibi ama tuvalette sıçarken bile "onu oradan değilde buradan şey etsek, şu faturayı 2 ay sonrasına kestirip 1. dönemden aldırsak" gibi alicengiz oyunlarına giriyor ibneler.. o da para kazanıyor bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar