Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 super ya youtube gene kapandı su an baglantı acaip guzel.. wow alemine hayırlı olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 kotu oldu benim icin raidlerde zmn gecmiycek artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Haberlerde ne dedi tahmin edin. Youtube yeniden kapatıldı. Nedeni ise bilinmiyor! (ortada neden yok sanırım :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 nedeni su:wowcular rahat rahat oyun oynayamadıkları icin bi sureliginede olsa rahat etmeleri icin bu karar cıkmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 abi kesin bu hakimler veya bu işle bağlantısı olanlardan biri veya çocuğu wow oynuyo. hahaha baba baglantı sıçtı yine bi kapattırıversene su youtubeu diye hahaha. elinden öpücem kim kapatıyosa zaten anti-telekomcular sagolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yukarlarda bizden birileri var heralde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 O adresler dinamik olarak yapılıyor ve bir süre sonra ölüyor (sabit adres bırakıp, sömürülmek istemiyorlar :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 e tamam orda zaten adres cubugunda youtube yazılı halde. bi butona basıverin yorulmazsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 youtube kapandı ama bendeki lag oranı düşmedi hala.. bar hala sap sarı alıştım artık sarı bar ile oynamaya bazen şans eseri yeşil oluyor bi garibime gidiyor oynayamıyorum ozamanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 sari bar demek benim için arena zamani demek. haline şükretmesinide bilmeli insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 valla su an bende cok iyi sabahtan beri 150 msin ustune cıkmadım dun oglen cok kotuydu mesela ben bunu direk youtubea baglamayayımda neye baglayayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 youtubeun haline sevinen tek adamlar biziz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Dün akşam normal bağlantı 88ms gözlerime inanamadım::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 73 ms. Huzur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 pek değişmedi kapanmadan önce 150-160ydı 140-150 arası bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Sabah iş yerimi açtım böyle besmele çektim açtım pc yi bi baktım 100 ms böyle yeşil yeşil bir ping bar gördüm dedim öğlene kadar kasayım da rahat rahat... Ama baktım öğle yeşil ikindi yeşil akşam yeşil gece yeşil.. telecom a ilk defa dua ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ozii_x said: telecom a ilk defa dua ettim.. telekoma diilde bence savcılıga falan et.ya ben girip yesil ms gorunce bi bokluk var bugun kesin kotu bisi olcak diom onun icin su sıralar oyuna pek girmiom asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar