mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 pwnbot said: THEYTOOKMYSON! off aynını yazıcaktım +1111bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 expensionda rerolluycagim warrioruma ayi almak ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 harcamayın abi tuzaga dusmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bugün guildden arkadaşın biri /trade de her dakka başı "WTB void crystal 39 gold" yazıp duruyodu. sordum ne için istiyomuş, bende biraz vardı ona verebilirdim lazımdı ise. meğerse lazım olduğundan değilmiş s4 başlayınca LPS ler 50-60 golda fırlarmış ordan profit yapacakmış. kaç goldun var diye sordum, 16k dedi. 6k da millettin ona borcu varmış. napcan o kadar goldu dedim, WotLK ye hazırlıkmış, bi de 6 haneli gold görmek istiyomuş çantasında. başarılar diledim, 378 golduma şükür ettim tekrardan. bence zevk meselesi kimi oyunu günlük eğlence için oynuyor, kimisi de ekonomik olarak oyunda daha güçlü olmak için oynuyor. zevklere ve renklere diyecek bişeyim yok. ben hergün daily quest yaptığım ya da AH de geçirdiğim zamanı raidde ya da rp/pvp yaparak geçirmeyi seviyorum. epic flying aldıktan sonra 1k goldu tekrar göremedim ama repair 'a yetecek kadar para bulabiliyorum bi şekilde. diğer enchant, gem, consumable türü şeyleri guildbanktan sağlıyorum. raidler yeterince karlı oluyo zaten. fazla kalabalık olmayan serverımızda hala insanlar daha sormadan 100-150 gold öneriyo belt of natural power gibi t5 level craftlara. kısacası, fakirim ama mutlu mesut oynuyorum oyunu. WotLK ye ben hazırım, itemdan ve recipeden yana bi kaygım yok :) pve'den item'ın gelmediği yerde pvp yetişir diyorum hala 5-6 parça pvp gearıyla Sunwell semalarında dolaşan bi oyuncu olarak. 10-20 k gold kasan arkadalara bol şans diliyorum, iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 basımın etini yiyen mage kardesimi nüfusuma alıp 3850 nakit ve matlarla diger parayı tamamlayıp verdim bakalım epic kus alıcam dedi ben tekrar daily kasmaya baslıcam gibi 2800 falan kaldı gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 lock u 70 licem en kısa yoldan. epic kuşunu da alıcam. kalan tüm questlerden gelicek parayı da kenara koyarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 valla su vortex işi baya ii oldu benim icin raidden gelen badgelarla vortex alıp satıorum 4kg oldu simdi :D ki guilddeki en fakir adamım falan prot warlar bile 10k la dolasıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bende raid ve işden artan zamanda yaptığım nacizane dailylerle 6k yaptım gerisine Allah kerim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bizim realm'de vortex ler 500 golda gidiyor. Ohannes dedim görünce. Alıp 4 5 tane atıverdim AH ye. Haydin hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 warlock kasıyorum bakalım onun epic mountunu falan halledim sonra biriktirmeye başlayacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar