Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben bi karakter i lvlladım oynuorum oh aa ne güzel 2. sini kasıorum cici cici derken millet kendi guildini kurucak seviyelere gelmiş vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Her zaman tek karakterin daha avantajlı olduğunu düşünmüşümdür. Bütün ilgi ve zamanını bir karakterde toplamak. Tabi çok iyi ve yardımlaşan bir guildin olduğunu varsayarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 katılmadan edemicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben de katılıyorum, ama cok iyi ve yardımlasan guild bulamadım hala. hayvan gibi shaman yaptım, sadece tek charla oynadım ama illidan göremeden wotlk'a giricem galiba, düşündükçe sinirleniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Tek karakter iyi tabi ama bu zamanada bağlı, eğer çok zamanınız var ise tek karakter ile yapılabilecek şey 10-25kişilik dungeonlara geldiğinde tıkanıyor. Ondan sonra sadece arada pvp yapıp raidi bekliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 valla parayla 80 lvl tutup rogue uma illidian farmlatıcam (yeni kasıyorum) 2x legendary+cursed vision of sargeras alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 80de illidan sololıcak yani lvl 80 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bi tane tutmicam heralde soyle iyisinden 5-10 tane tutarım yada gültüm bana farmlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 "Blizzard are planning to bring out cool new items for players to spend all their money on, BEFORE Wrath comes out." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Hah harcamıycam işte. Wrath çıkmadan önce goldumu harcamıycam. Wrath çıkınca piyasayı ele geçirip, tekel olmak için çok sinsi planlarım var niahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ne olabilir o itemler merak ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 mount falandir belki ya gerçi füze bile var, oyunda olmayip ucabilen baska bisi gelmiyor aklima, kagittan kus bile var yahu.orb of deception gibi sacma seyler de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Akerfeldt said: mount falandir belki ya gerçi füze bile var, oyunda olmayip ucabilen baska bisi gelmiyor aklima, kagittan kus bile var yahu.orb of deception gibi sacma seyler de olabilir. Ucan KAPLUMBAGA aklıma bu geldi bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 uçan kodo isteriz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gangren said: "Blizzard are planning to bring out cool new items for players to spend all their money on, BEFORE Wrath comes out." azzinothları vendora koysunlar 5-6k gold verip alalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 eksik 3 parça t3 ümü versinler 10k veririm =P ama mooncloth hede hödö kasılmaz >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Fin said: eksik 3 parça t3 ümü versinler 10k veririm =P ama mooncloth hede hödö kasılmaz >: bu herif banlanmamışmıydı burdan kim buranın moderatörü lan çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ne oluyoruz "lan" falan? KO bölümü değil burası, ağzını topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ko bölümünde serbest mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 KO'ya laf yok ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 hepimiz ko'cuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Höyt Hayt Huyt layn! (zincirleme reaksiyon yaratmaya çalışır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 THEYTOOKOURJOBS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 THEYTOOKMYSON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 olan KOya oldu asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar