Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 eh star'da oynuyor şuan geç yazdım biraz ama tam bir klasik, hastasıyım[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 reklam oldu şuan filmin en hasta bölümü başlıyor kaçırmayın[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 lol justin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 rocky 5 bence serinin en kötü filmi gereksizdi yapılması rocky 4 gibi bi efsaneyle bırakılmalıydı neyse pek bişiy kaybetmedi açıkçası[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 katılıyorum[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 rocky 6 çekiliyor bence bırakılmamalı, hastasıyım dizi gibi her hafta verebilirler[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yok be tommy'i 3 kere yere deviriyor bu filmde rocky 2'sinde kalkıyor ama 3.'de zınklanıyor[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 açtım divx ini izledim az önce.. hey babam bea.. Bir daha bir daha izlenilcek filmlerdendir.. aç 100 defa izle... bıkılmaz... Efsane :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 MadMax'in bile 4. sü çekilecekse Rocy'nin 6. 7. 8. bile çekilir. Düşünsene rocky bu sefer 3. seride ölen antrenörü gibi.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 evet rocky 6 çekiliyo üstüne üstlük rambonun da yenisi geliyo[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 evet rocky 6 yı hurriyettede yazmıstı(kulturlu sazan :P)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Ben stallone nın konusmasını dınlemıstım Rocky 6 ıle ılgılı bu defa daha cok Rocky nın duygusal! yonu ele alınıcakmıs hıkaye olasılıkları ıse soyle Rock box u bırakır ve yaşlanır *** buyutmeye baslar bu sırada aılesıne bırsey olur veya oglu profesyonel box a baslar veya bırısı rockye meydan okur veya parasız kalır veya mayfyayla bası belaya gırer ve Rocky Eye of the Tıger eslıgınde yenıden calısmalara baslar hırs yapar vs sonra Unlu bır oyuncunun (sır gıbı saklanıyor) oynadıgı rakıbını devırır bu arada fılımın butcesı 40 mılyon dolar olarak dusunuluyor ve fılımde Bıll Clınton da olucak Stallone ye soz vermıs uckur amca galıba saksofonunu da gorucez bıll ın :)[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Suiko Dragon UDIC (Ultima Dragons Internet Chapter) Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unseen Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 adriannnnnnnnnnn :P[hline]`zegna the lvl35 Infiltrator of alb/exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Eskı aylardan bırınde sınema dergısı roportaj yaopmıstı altyazı dergısıde olabılır veya sınemalarda satılan dergılerde unuttum valla:) orada yazıyordu K-Pax ıle ılgılı ropertaj yapmıslar orada anlatıyordu hatta soyle demıs Rocky 5 karıyerımın en buyuk hatası oldu ıste o dergıde yazıyordu bıde rocky 6 dıe arat google dan sılınmedıyse cıkar hatta seneryo su an bıtmek uzeredır cekımler felan derken 2 seneye kadar ızlerız Rocky ı[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Suiko Dragon UDIC (Ultima Dragons Internet Chapter) Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Umarım izleriz *Risin Up Back On The Streets Did my time took my chances..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 2 sene az bile bence daha film yapım aşamasında bile deil kararı alınıcak çekilicek sora vizyona girecek bi de türkiyeye gelecek en az 3 sene[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar