Efsun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Sunwell progressi için 2 adet druid (resto+feral) + 1 adet rogue+ 1 adet mage arıyoruz. Gerekli özellikler: -Aktif player olamak -Her zaman raide hazırlıklı gelmek (pot+flask+food) -itemlerin hepsi enchantlı ve gemler eniyi şekilde olcak -İngilizce anlıyabilcek -Vent Yüklü olması -En az T5 veya eş değer bi geara sahip olmak -Karakterini iyi bilmek Raid zamanımız bizim saate göre 20.00-24.00 arası cumartesi günü off gündür. ilgilenenler http://hw.triplow.org adressine application bırakabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Alliance olduklarını da ben yazim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hehe evet ally :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Başlıktaki PVP, PVP gültü izlenimi veriyor. Başlığı görünce heveslendiydim :) BG'da görürseniz (gerçi rogue'um) bir /hello çakın, nick Swarley. Başarılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 beni keserseniz çok küserim size VAY AK ile holy warriors u dost ilan ettim bu topic kirleten mesajımla Kryptonite LvL 70 new boomkin Of VAY AK! ohh bu arada arcane de direk satıyo ne zaman bg premade yaptık da cagırmadık seni aşkolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Orcas'a selam yola devam dersiniz görürseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 böhü :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 dost falan deiller maalesef xD elimde shieldle q yaparkene daldılar insafsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 dex e yamuk yaptınız hit listimize girdiniz tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 disband olan guildımızdan baya bi migrate eden olmustu oraya xeta willem flm =p gerçi geçen konustum quit atmılsar aoc bekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar