Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Prawler said: Bu en güzeli bence. hehe bende tam cami yokmu diye sormaya gelmistim logosu cami olmiyan boyuksehir kalmasin!
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 MyDyingBride said: hepsi birbirinden cakma Hiçbirisi bişey ifade etmiyor, işaretleyemedim hiçbişey. :s
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 gothic logo isterdim ben. hepsi çok hippivari olmuş.
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 2 ve belki 6 ama bence 2. daha sofistike bir şey yapamazlar mıydı ya, diğer logolar ne öyle. 23 Nisan afişi olur anca, dünya çocukları İzmir'de buluşuyor. Altına da yükselen yalancı "değerlerimizi koruma" adına Nazım'dan "Dünyayı çocuklara verelim hiç olmazsa bir günlüğüne/Allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar" diye yazarlar tam olur sdf. Düşünce güzel de logolar sux aga. edit: tırnağı kapıyorsan açmış olman lazım ütop. ah ütop ah sdf.
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 of bu renklerle izmir olsa olsa hakettiği eşcinsellerin başkenti ünvanına kavuşur.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 utopia said: 2 ve belki 6 ama bence 2. daha sofistike bir şey yapamazlar mıydı ya, diğer logolar ne öyle. 23 Nisan afişi olur anca, dünya çocukları İzmir'de buluşuyor. Altına da yükselen yalancı "değerlerimizi koruma" adına Nazım'dan "Dünyayı çocuklara verelim hiç olmazsa bir günlüğüne/Allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar" diye yazarlar tam olur sdf. ehaha lol
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 2 bence en şehiri anlatan logo. diğerleri panayır logosu olmuş.
Öne çıkan mesajlar