Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı ile satış yapmak


McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Ya bilen var mı internette baya bi aradım bi türlü bulamadım bu olayı.
Hani alış-veriş sitelerine siz kredi kartı numaranızı adınızı adresinizi son kullanma tarihini falan veriyorsunuz ya, onlar da ilk olarak doğruluğunu bir çeşit algoritmayla tespit ettikten sonra kabul ediyorlar. Bu algoritma kısmını anladım. Anlamadığım kısım bu bilgilerle site sahibi bankaya mı başvuruyor ya da kurumsal bankacılık vs. sayfalarından mı yapıyor. Yani sorunun özü: Kredi kartı no, son kullanma tarihi, cvc2, adres, kart üstündeki isim bilgilerini bildiğimiz zaman parayı nasıl çekiyoruz?
Not: Hacklenmiş kredi kartı bilgilerinden para falan çekmeyeceğim; bir arkadaşım netten ürün satmak istiyor ama şimdilik sadece havale ile satabiliyor ve kredi kartıyla da satmak istiyor. Nasıl yapacak?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onun için gidip banka ile anlaşıyorsun yanlış hatırlamıyorsam webpos diye bir sisttem sağlıyorlar. Kredi kartı numarası ve isim bilgileri direk olarak banka tarafından kontrol edilip onaylanınca şipariş kabul ediliyor ve senin hesabına geçiyor.
Garanti, yapı kredi, iş bankası gibi bankalar bu hizmeti veriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler, asıl istediğim buydu. Peki "sahip olmamız gereken nitelikler" tarzında bişi var mı senin bildiğin? Mesela şirket sahibi olmak, vs..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...