FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 balkonun tamamen iptal olması kötü bi duygu. hiç dokunmayınca resmen yerde farklı bir tabaka oluşuyo ve son derece rahatsız oluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Penceremin hemen yanında tuvalet penceresinin dış şeysi var, bende de oraya yua yaptılar. Dışarda fazladan bir pencere daha olduğundan rüzgarı falan da kesiyor kışın, rahat rahat takılıyorlar. Yer de o kadar evle alakasız bir yer ki, 1-2 kırıntı falan attık, onun dışında hiç dokunmadık. Arada gidiyorlar, geri geliyorlar falan. Yavrularının tipi çok komik ayrıca. Ürkmesinler diye bakmıyorum bile uzanıp falan =P Bu aralar yok sanırım, kışın geliyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ahahaahahah öyle yuva mı olur lan ehuehehe pek beceriksizmiş kuş yastık falan koysaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 uyudum uyandım, çalı şayısı 5-6 katına çıkmış. oturuyor orada öylece sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 abi ben benim güvercine yem cveriyorum kanatlarıyla dövüyo beni , ulan salakmı bu kuş yemi ben veriyorum dayak bana atıyor hey yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kitana said: abi ben benim güvercine yem cveriyorum kanatlarıyla dövüyo beni , ulan salakmı bu kuş yemi ben veriyorum dayak bana atıyor hey yarabbi asahusuhas yarıldım ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kitana said: abi ben benim güvercine yem cveriyorum kanatlarıyla dövüyo beni , ulan salakmı bu kuş yemi ben veriyorum dayak bana atıyor hey yarabbi karga olmasin o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 o kuş yumurtayı kesin marketten aldı getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bizim kombinin de üstüne yuva yaptı bu güvercinler. 2 tane de yavrusu oldu besliyoruz. (Satacağız ilerde.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bence kuşları kov çalıları yak yumurtayı ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 S.çtıkları yerlere napayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 doğan kuşa de ki: ananıda al git lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 TheRaskol said: Bu arada hayvan paslanmış :D *Kopar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 eisenheim said: doğan kuşa de ki: ananıda al git lan! Denedim iplemiyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Quibble said: kitana said: abi ben benim güvercine yem cveriyorum kanatlarıyla dövüyo beni , ulan salakmı bu kuş yemi ben veriyorum dayak bana atıyor hey yarabbi karga olmasin o :P oha karga olsa fark ederimde güvercin işte bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar