Fly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 çalı çırpı birikiyordu bir ara, hiç düşünmemiştim böyle bişey olacağını. az önce de tünedi oraya, pencereye de vuruyorum iplemiyor hayvan. cam açmaya korkuyorum şimdi de içeri girer falan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 daş at daş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 guş ne marka? güvercin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Laraken said: guş ne marka? güvercin mi? 2007 serçe. bayandan full. 20000 km de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yuvasını bozma yuva bozmak iyi değildir.21 gün sonra bebelerin olacak.böyle tatlı tatlı cik cik öterler.güvercinse pek ciklemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Manda yuva kurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Onu bırakta sen şindii ben logitech G15 aldım, onu konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Xhunarion said: Onu bırakta sen şindii ben logitech G15 aldım, onu konuşalım. ee bende 1 yıldır var o alet >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 resim çektim de telefondan yollayamadım bir türlü , böyle kızıl-kahve bişey. cookie cutter gri güvercinlerden değil. terledim sıcaklıktan ama cam açamıyorum, kötü bir olay : anne kuş dibinde parmak şaklatmadıkça kıpırdamıyor da babası ordan oraya uçuyor, fobim var girmemeli odaya. edit : g15 ne lan. ben de dün g5 aldım da , üzüldüm şimdi 15 e kadar gidiyormuş : edit2: o yumurtadan bunlar nasıl çıkıyor be sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 lan bırak tavuk yumurtası o sen koymuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 vava süper bir doğa olayı abi daha ne istiyorsun. video çek 24 saat. Satarsın 10bin dolara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bu arada hayvan paslanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Abi o yumurtadan hayır gelmez artık. Adam kuşları izliyicem diye ürkütmüş hayvanları; cama vurdum, parmak şaklattım diyor birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 soğuk mermerin üstünde yuva çıkmaz ki. kuş da öylesine getirip koymuş yumurtayı zaten abi, doğum kontrol gibi düşün. iki ottan yuva mı olur len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 6-7 saattir yumurtanın üstüne tünüyor valla, bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ekmek ıslat da koy bari yanına abi azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Çokakıllıadam said: Abi o yumurtadan hayır gelmez artık. Adam kuşları izliyicem diye ürkütmüş hayvanları; cama vurdum, parmak şaklattım diyor birde. saddasdsadsa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yumurta harbiden tavuk yumurtası dsıdfsja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 parmağımın ucundan küçük bişey be nası tavuk yumurtası :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yok yahu yumurta küçük saçmalamayında, o yuva bana kolpa geldi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yumurta tavuk yumurtası bencede o calı cırpıyada serpiştirmişsin gibi kusta canlı gibi durmuyor düzeneğe gel of =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Öyle yuvamı olur layn FAKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yuva kesin fake ama yumurta orjinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bizim balkonu mesken tutmuşlardı bi ara. Panjurları vardı balkonun, çok bakımsızdı ilk taşındığımızda. Panjurların üstünde duvarla ufak bir boşluk vardı, elemanlar orada koloni kurmuşlardı takılıyorlardı. Hiç korkmana gerek yok, gidip o yumurtaya bir kere dokunsan onu algılayıp yumurtayı bi daha ellemiyolar uöup gidiyorlar. Bir nevi zorla kürtaj yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar