Goering Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 simdi soyle: daha önce web design'la uğraştım ama WYSIWYG tarzında sadece, ilgim de var web design'a.. üniversite'de tek dönemlik seçmeli böyle bir ders açılmış, okuduğum bölümle alakası yok.. ben de alayım diyordum vs. ama VCD okuyan bir arkadaşıma sorduğumda acayip kastırabilir coding sonuçta vs. dedi.. intihar mı olur böyle bir ders seçmek ? 2) ebook, video tutorial vs. gibi kaynaklar lazım yine javascript web design ile ilgili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Course Description: Study of techniques and technologies on designing presentations for the Internet. Creating interactive web content with Javascript programming. Designing web graphics and animations. eklemem gerekirse hayatım boyunca tek satır kod yazmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hayatın boyunca tek satır kod yazmadıysan ve kodlama ilgili bilgin yoksa öyle bir ders almak (dersin seviyesine de bağlı olarak) senin için pek de faydalı olmayacaktır. istersen dersi veren zat-ı muhterem ile görüşürsen daha detaylı bilgi edinebilirsin. yalnız, daha da önemlisi, sen javascript'in işlevini ve yerini biliyorsun da özellikle mi istiyorsun yoksa oradaki javascript kelimesi mi seni cezbetti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bence de dersin içeriği çok önemli.. web presentation dediğin, javascript framework'leri kullanarak da herkesin altından kalkabileceği kadar kolay ve bir o kadar da estetik olabilir. zira bu işin profesyonelleri, teknik anlamda senin yapamayacağın şeyleri senin yerine çok daha iyi olarak yapıyor. ama onların da yetmediği spesifik durumlar olabiliyor. kendi adıma javascript temelli ise o dersi almayı çok isterdim. zaafım var bu konuda =) ama bu çok işe yarar demek değil. belki de önce dersin konularını öğrenmen, senin için daha faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar