MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ya fiyatlarını falan bilen var mı?saat kaçta olduğunu felan[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Lixad Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Pentegram konseriyle aynı olur muhtemelen lan gitsemmi kız kaynar orasıda ha beni bozar ya eski albümden çalcaklarını bilsem bolca gitmeyen nah böle olsun.Ama çalamzlar[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim...
Craven Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 odalar ve borsalar birliğinde olucak 15 milyonmuş bilet. ilk albümdende ikinci albümdende çalıyolar bütün parçalarını çalıcaklar 2 albümleri war zatne topu topu ekstradan da çalarlar kesin[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hmm oke.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
LethE Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 extralar müslüm fln oluyo eğer dikkat edin kusmayı nbneim gibi..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 hss.......r beah.ne iş müslüm felan?[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Öne çıkan mesajlar