mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 şu anda burning steppes realminde horde tarafında oynuorm ama bglerde sıra beklemek sıkıo ayrıca arena dada dusuk ratingde full merciles lı adam karşıma çıkınca deliriorm o yuzden bende migrate etmek istiorm warmı bildiğiniz rahat pvp yapılcak realm bg sırası kısa arenası dengeli olan biyer??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 arenası dengeli yer bulamazsın :) bi tane rogue u bagladım 4/5 ceng s3 weap lı boostlicak mesela benim 1350 ratingli 2v2 takımımı oyle dusun :) bg de az sıra beklenen ravencrest vardı hatırladıgım 5 ay once filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Twisting Nether de arkadaşlar oynuyor. Arena sırası 04:00 bile olsa 2 dakikada geliyor. Av ve wsg de öyle. Ama ab ve eye için 5-7 dakika arası bekliyorlar. Bg lerde zannedersem alliance nin üstünlüğü var biraz. Av de zaten harita üstünlükleri var. Diğer bg lerdede s1 kasmaya girenler yüzünden çok yenildikleri oluyor zannedersem. Ama günü gününe tutmuyor. Bir % istersen benden. %40 horde ler %60 allianceler kazanıyor gördüğüm kadarı ile. İşine gelirmi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ha birde. Yenilmelerinin en büyük nedeni oyuna 3 yada 5 kişi ile başlamaları oluyor genelde. 3vs15 başlıyor ab 5dakikada kaybedebiliyor hordeler. Eye ve wsg içinde aynı şey geçerli. Zaten kaybetmelerinin büyük bir nedeni bu. 3vs15 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 valla ben bl nin oldugu gruptayım hangisi bilmem mesela eosda pek yenilmiyoruz neden biz 15 kişi horde 9-10 kişi baslıyor ki neden az baslıyorlar onu bilmiyorum wgs ölüm pek kazanamıyoruz yada ben pek girmiyorum av alıyorduk cogunlukla simdi ortada ab eh pek kazanamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Boulderfist'te butun BG'ler instant queue idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ztn daha once boulderfistteydi 3 ay kadar once ark ın ısrarı uzerine burning steppes e geldik gelmez olaydık diorm su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bouldefistte nick neydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 rendell di hala rendell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Korgallda arena tak tak gelio gece 3 te bile ama 1500le bile sezon 3ler gelio yani gelmeyen yer oldugunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Boulderfistte horde olmak kabus gibi bir şey. Daha dorusu o battlegroupta horde olmak eziyet, allyler üzüyor. Boulderfistin olduğu bg hangisiyse uzak dur oradan yeter. Bu arada Ruin battlegroupu çok kek, kolay win istiyorsan tavsiye ederim. Sıralar vs. instanttı xaviusta mesela. Sürekli de kazanıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 stormscale nası sizce?? warmı burda stromscaleda oynayan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 mokoko said: stormscale nası sizce?? warmı burda stromscaleda oynayan ?? stormscale - pvp capital of EU diye geçiyor. çok sağlam isimler bu realmde, özellikle Horde tarafında. Arena'da zorlanman olası xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 deadwoll said: Boulderfistte horde olmak kabus gibi bir şey. Daha dorusu o battlegroupta horde olmak eziyet, allyler üzüyor. Boulderfistin olduğu bg hangisiyse uzak dur oradan yeter. Bu arada Ruin battlegroupu çok kek, kolay win istiyorsan tavsiye ederim. Sıralar vs. instanttı xaviusta mesela. Sürekli de kazanıyorduk.misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 horde olarak yenilginin tadına varmak istiyorsan misery bg'sindeki bir realme gel. ya ben bahtsız bedeviyim hep kötü oynyanlarla aynı oyuna giriyorum ya da buranın horde'unda bir problem var. genelde (ally) v (ally-5) olarak başlıyorsun zaten av hariç tüm bglerde , 15v4 falan da oluyormuş. tuzu biberi bu da olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ztn bs den once boulderfistteydim acı cekioduk resmen horde olarak ordan cıktım bu seferde sıralardan acı cekiorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar