Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KotOR-Bitti e şimdi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya kotoru bitireli baya oldu..şimdi light olarak bitirsem diorum ama aynı yerleri oynamak hem uzun olcak hem bayıcak..bende biraz eğleneyim diye hileleri deniyim dedim ancak konsolu açamıorum?bir bileni varmıdır bunun?[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Mesaj tarihi:
ya şu ilk bölümlerde elimizde saber olsa ne olur acaba die denicemde:D[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Mesaj tarihi:
o hıle ısını hıc sevmem yapanıda sevmem adamlar alır oyun gelır ertesı gun bıtırdım nasıl hıle ıle![signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr:

Icq=101549659
Mesaj tarihi:
Ev in dediği doğru.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
boccob tüm topiği okudum senin açtığın zaten oyunu senle aynı zamanda bitirdim..şmidi canım çekti..bu arada ingilizceye nerden ceviricem[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Mesaj tarihi:
ulan insanlar oyunları bitiriyor biz daldan dala atlıyoruz bir yandan da format yüzünden save dosyaları gidiyor eheh..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Mesaj tarihi:
Bone sana Malasla savaşın savini yollıyım bitir direk:) Dark dark[signature][hline]Pati Savaşı!
Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki:
ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..

Mesaj tarihi:
yolla valla iyi olur her oyunu baştan oynamaktan sıkıldım.. :)[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
  • Yeni Oluştur...