FightInTheShade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Hiyarin birinin beni gaza getirmesiyle tekrar basladim WoW'a sifirdan,belf pri actim bi tane cunku melee dpsden cok baydim.Neyse lvl 20lerde falanim ama dandik roguelarin 1-2 shot aldiklari moblar benim butun manami bitiriyo,ustune de 2 tane falan gelince kesiyolar beni.Simdi hem rahatca lvl kasmak hem de instancelara gitmem icin kicimin opulecegi bi spec-item combosu onerebilir misiniz? thx in advance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Instant kesmeyimi istiyordun :P Priest öyle. Biraz yavaş.. Yinede warriorden iyidir hehe. Bu lvl da kıçını öpmeleri zor olur. Daha doğrusu grubu nerden bulacaksın :P. Bence biraz kıç öp, ve yüksek level dungeonlara girerek. İleriki levelların için biraz item topla. O sırada bir kaç level alırsın. Bir kaç level da sen zorlanarak kasarsan ilerde rahatlarsın. Diye düşünüyorum, haksızmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 rolladığım hiçbir priest 12'yi geçemedi ama duyduğum kadarıyla shadowforma kadar zorluyormuş. 60'a gelene kadar itemların levelına denk olduğu sürece shadow olarak healer olabilirsin diye tahmin ediyorum, 60'ı geçene kadar öyle idi en azından benim girdiğim gruplarda. 1 kere mi ne rastladım holy speclemiş olanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Valla o seviyede bırak priesti, herhangi bir karakter için bile talentlar çok büyük bir rol oynamıyor kanaatimce. Senin yapman gereken yüksek spirite sahip eşyalarla donanıp, dövüşler arası süreyi kısaltman, imkanın varsa shadow damage veren eşyalar bulman (o seviyelerde +100 shadow damage çok rahat oluyordu hatırladığım kadarıyla). Bunun dışında feara gözün gibi bak, 3 mob varken bile fear sayesinde çok rahat aldığımı hatırlıyorum. Bu arada, zaten 60a kadar kolay grup bulamazsın zindanlar için, direk salla, shadow ilerle derim. 60 sonrası holy olursan çok rahat grup da bulursun, seviye de atlarsın. Hiçbir zorluğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ya beni boostliycak 15 kisi var ama amacim o diil.Zamaninda LF HEALER PLZ OMFG diye dolasiyoduk,onun ocunu almak istiyorum.Ayrica warriordan pek bi farki yok,kicim dara dusunce int.shout atip deparliyodum,simdi de psycho scream midir nedir ondan basip deparliyorum,degisen bisey yok ama warrior kasmasi cok zordu heal olmadigindan..En rahati rogue ama o da cok baydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Biraz yardım almalısın ama. En azından scarlete götürt. 25 e kadar oradan çıkma. 30 lvl itemlerini ayarla kenara koy. Şuan kesemiyorsun, ilerde daha fazla problem yaşayacaksın. Moblar gruplar halinde duruyor bir çok yerde. Hem priest gibi bir karakterlere arkadaşların yardım etmeli Sonuçta borçlu kalmayacaksın. 70 de sende onlara yardımcı olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Yani paso holy gitmem sacma olur diyosunuz.O kadar baydim ki dps yapmaktan,direk healer oliyim diyorum simdiden ama kasmakta cok zorlanirim heralde.Ayrica beni ghostlands'da gankleyen lvl 70 gerzek ally rogue'a da selam yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 spirite aban rahat edersin farmda.sık dişini biraz kastıkça zevklileşir priest. şöle bi talent önerebilirim http://www.wowhead.com/?talent=bZZeMMpMtR0tEo tamamen doldurmadım zaten belli bi seviyeye gelince kendin daha detaylı kurcalarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 62 den önce healer olman seni yavaşlatır. Hatta 64 diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 -Neiloth- said: spirite aban rahat edersin farmda.sık dişini biraz kastıkça zevklileşir priest. şöle bi talent önerebilirim http://www.wowhead.com/?talent=bZZeMMpMtR0tEo tamamen doldurmadım zaten belli bi seviyeye gelince kendin daha detaylı kurcalarsın hadi ya..ben int. abanmistim mana cok olsun rahat kesiyim diye cunku shadowda talent varya kestikten sonra %100 spirit veriyo cast ederken de mana up oluyo diye seninkini deniyim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 wand a ver kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 100% spirit regen eden ve wand talentlarını mutlaka al. Hatta gözün gibi bak ikisine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 wand spec alabilirsin evet. moblar 20% civarında wandlamaya başlarsan spirit tap açıldığında full regen alırsın diğer mobu çekene kadar. "of the whale" ve shadow dmg veren parçalar topla. yeterince mana regenin olunca mana poolunun çok büyük olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 tabi ya..wand olayini unuttum,kral bi wand aldim 25-30 falan vuruyo,wand specle daha kral olur sagolun tavsiyeler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 FightInTheShade said: [ shadowda talent varya kestikten sonra %100 spirit veriyo zaten amac ordan kazandıgın bonusu artırmak ve evet wand talentini kullanmadım ben kasarken ama tekrar kasıyo olsam mutlaka wand special. alırdım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 az once 3 ay once bi daha baslamamak icin disenchant ederek sildigim rogue'un butun itemlerini ve mountlarini geri verdiler ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Hack yedim diyip mi geri aldın? Eğer öyle ise, hack yiyipde itemlerini alamayanlara ayıp etmişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ne hacki abi direk ne varsa shardlayip sildim dedim itemlerin hepsini enchantli gemli olarak geri verdiler cenarion war hippo bilememne mountunu bile verdiler butun epic gear geri geldi ama bi tane trinket vardi mavi onu vermediler bi de tabardlari falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ee bıraktınmı priesti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yok,rogue'la bi daha raid yapmam,cok stresli ve aptaldi biraz benim guild isvecli coluk cocuklarla ugrasiyosun hep.Sadece expansiona kadar biraz gold kasarim cunku hepsini vermistim onceden.Prieste devam,rogue cok dandik geliyo priesti gordukten sonra.En cok heartrazor daggerimi ozlemistim,ambush attim 1-2 kere baydi sonra lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 priestler olmez horde bolunmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ben shaman hariç bütün classlar ile kastım pvp açısından en zevk verenler hani solo gidip kendini kurtara bilen druid ve rogue çok zevk verdi hele şuan druid e yöneldim party bulmak çok kolay o lvl da genelde tank aranıyor lowbie dungeonlarda çünki hani healerlık tank olmaktan daha kolay daha dün lvl 65 druid ile ramparts a girdim adam ah den almış full rare böyle güzel bir gear olmuş. Adam 3 mobu tanklayamadı whisper attı lütfen sen ol ben yapamıyorum die. Priest ile shadow gitmen gerek arkların dediği gibi Spirit tap talent ı nı 5 le spirit itemleri olsun ama lvl 70 te eskiden mc zamanı priestler kraldı healer açısından şimdi shamny druid paly zaten yetio eski karizması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar