Haplo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Arkadaşlar 1992-93 yıllarında oynadığım bir oyundu. Street Fighter 2 ve Final Fight döneminde vardı yani. Çok popüler değildi sanırım sadece 2-3 yerde görmüşlüğüm var. Hatırladığım kadarıyla 4 kişi desteği vardı. İlerlemeli türden bir oyun olup futuristik bir havası vardı. Roket atar, lav silahı gibi silahları vardı ve kamera nerdeyse tam üsten gösteriyordu. 2000'e yakın oyun resmi inceledim ama bulamadım :( hatırlayan olursa çok çok memnun olacağım. Şimdiden teşekkürler.
prondir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Benim aklıma Shock troopers geldi dediklerine uyuyo ama bilmiyorum onumu arıyosun.
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Thread necro oldu birazda, paticik search database error verdi, googledan arayınca çıkan ilk bir oyun vardı vol xyz konusu buydu. Neyse efenim soruma geçelim 2-3 sene önce (belki 4 tür) bir trailer izlemiştim. Fantazi dünyası, dev bir ayratık, ama hani mosnter değil, cute bişey, birda ufak bir oğlan çoçuğu vardı, traileri falan bayağı hoştu hmm çıksada oynasam diyordum, az önce mass effecti kötülerken komik bir şekilde aklıma geldi, hani japon muydu westernmiydi hatırlamıyorum yalnız. şöyle 3-4 oyun ismi verirseniz bakıcam youtubedan o oyun mu diye.
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bu bölümden cevap alman 4 sene falan alır herhalde sdfgfh
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 deadwoll said: Bu bölümden cevap alman 4 sene falan alır herhalde sdfgfh olsun abi adam 4 sene sonra cevap almis yani sdf
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EHzHoMT5eRg
Öne çıkan mesajlar