Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 şimdi örneğin 2 bira çaktınız, yada 1-2 duble viski. ağızda koku oluşuyor illaki. ne hikmettir herkez soruyor ne içtin sen, birşeymi içtin. kafamda iyi herkeze başka birşey söylüyorum olmuyor. şimdi buna ne gibi bir yalan söylenir, yani yenilince yada içilince ağızda alkol kokusu veren ne var bildiğiniz. yani alkol mu aldın sen sorusunu "şunu yedim şunu içtim" şeklinde inandırıcı şekilde cevaplıycam. neler olabilir bunlar. 1-2 kişi sordu öyle bugün, eski kaşar yedim dedim. nerden geldiyse aklıma :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sakiz? mi ayri bu arada dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 alkol kokusu diye birşey yok benim bildiğim. içtiğin neyse onun kokusu olur, kokmasın istiosan sakız falan çiğne. bişeyler yiyebilirsin sonrasında, dişlerini fırçalayabilir, sonra sakız çiğneyebilirsin. yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 aga sırıtmayı kesmek yeterli olabiliyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bilmem... ya sen? sanki senin agzin icki kokuo... hoh de bakim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 4 5 tane vivident Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 alkol ictim de gec.. yada alkol aldim.. kim napicak? ailen soruyorsa 1 tane ictim dicen.. baskasi soruyorsa ona ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 big bubble çiğne hoş olabiliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 pıt attım de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 HEE DE GEÇ YADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 anasonlu ekmek yedim de,yerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bi diş sarımsak çiğne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 tiramisuda viski var.. annem vişne-votkalı yapmış, babam biralı yapmış, babaannem malibuyla yapmış gibi varyasyonları olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kim napicak? ailen soruyorsa 1 tane ictim dicen.. baskasi soruyorsa ona ne? bazen bilmemesi gerekenler oluyor. bazen annen oğlum alkolik oldu diyip, boş şişeyi sabah uyurken kafaya vurmakla tehdit ediyor. gün boyu trip atıp + yemek yapmıyor. bazende her daim içiyor izlenimi vermemek için. alkol kokusu olmazmı sly. 2 ice, yarım litre yakut, 2 duble viski içtim. votkamı içtin diyordu herkez. ulan nasıl o kadar farkediliyor ben birşey farketmiyorum yani, kafa iyide olsa gelir kokusu bana ama alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 içtim üleeaan de geç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 İçki içmek ayıp mı ya? İçtim de allahım yarabbim. Ne günlere geldik. Kendini kaybetmediğin sürece kime ne? Mal mı bu millet te soruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 içerim kimse karışmazzzz. Kimseye zarar vermedikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 CaNNi said: İçki içmek ayıp mı ya? İçtim de allahım yarabbim. Ne günlere geldik. Kendini kaybetmediğin sürece kime ne? Mal mı bu millet te soruyor? ön yargılı memleket kardeşim burası kıbrıs gibi değilki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ya bundan 5-6 sene önce küçücüktüm. Kimse karışmazdı yine bana ve çevremdekilere. Böyle rahat olunca, içip içip dağıtan da olmuyordu. Kıbrısta olduğum için şanslı sayıyorum kendimi. Alıyoruz vodkalarımızı gezerek içiyoruz mal mal bakan da yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 heh, burda 1 miller al tüm millet dönüp sana bakıyor. neler diyorlar inanamazsın. kıbrısta 1 litre macallan elegancia 70 ytlymıs bu arada süpermiş. ablam da orda aldırdım vallahi. single malt gibisi varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Eskiden çok çakma içki vardı ama halen var mı bilmiyorum. Dikkat etmek lazım, ev yapımı olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bi kere kokusuyla içikinin çakma olması ne alaka ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 k3s lamer kokulu pislik insanın dışkısındaki kıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 off fena girdin haa :D ne desem boş nese buluruz bişeyler, ne alaka şimdi hem saçmalıyorsun hem hakret ediyorsun, bu senin yaşam biçimin herlade, saçmaladığın anlaşılınca saldırganlaşarak bunu perdeliyorsun sanırım.. ,iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kim nereye bakıyo ya nerde yaşıosunuz siz? atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar