venom Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Selam arkadaşlar. Bir süre internet kafeden Sombrenuitte oynamıştım oyunu,ve doum günüm yaklaşıyor,yani eğer bana nakit ödeme yaparlarsa doum günümde,gidip alıcam wow+tbc yi.şimdi 2 sorum var. 1- freeshard var mıdır bunun için? 2- bu freeshardlarda roleplaying ne alemdedir? cevaplarınızı bekliyorum. pls ltf tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 alıcaksan freeshard niye soruyorsun ? oyunun orjinal RP nin zorunlu olduğu serverları var rp istiyorsan. freeshard tavsiye etmem bugdan geçilmiyor hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 wow freeshard da oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 free shardlarda en fazla lamer rpsi yaparsın sfddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Moonglade en iyi rp serverı diye geçiyor, orada bile mallar çoğunlukta. wowda rp yapılmaaaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 doğum günüdür o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 tunca said: alıcaksan freeshard niye soruyorsun ? ek olarak, 2 sene önceki freeshardlardan beri ne kadar ilerleme katedilmiştir bilemiyorum da, oyunun %5'i bile etmezdi hiçbiri. oralarda geçiridiğin vakte yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 wowda rp yalan. bir süre sonra sende CRIT CRIT OMG diye bagırmaya başlıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 nie öle diosunuz yaa çok güzel sexual rp si yapan arkadaslarımız var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 *rubs his dwarven hand cannon* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 birincisi wow freeshardda oynanmaz. ikincisi freeshardda oynayacaksan orijinal oyunu almana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar