tellos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Efendim işte Şile'de çok güzel bi yermş tatil köyleri butik oteller falan varmış bi haftso ailecek yada arkdaşyla falan gidenler var pek memnunlar çok zevkli eğlenceli keyifli diyolar. Gidenlerde varsa nasıldır hakkten keyiflimidir hafta içi 2 kişi ne kadara patlar? fiyatlar nasıl? tam pansiyonmu? güzelli o butik oteller konforlumu? aktivite zart zurt varmı? onerebilcegniz isimli otel varsa ismi telfonu verseniz? vs. her türlü öneriniz paylaşdın gidenler kalktılarnı anıları kısaca anatırsa bizim içinde bi fikir olur,bide ulaşım araba yok bende kadıkoyden falan kalkıyo diyolar ama o konu hakkındada bilginiz varsa paylaşım zaten 80 km miş sanırım uzak diil, şimdiden teşşukerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ben 4-5 kere gittim pansiyonlarda kaldım.. haftasonu için tavsiye etmiyorum baya dolu oluyor.. daha çok kız arkadaşla gidebileceğin bir yer ama.. tekrar söyleyeyim 2 erkek gitsen gerçekten çok sıkılabilirsin, butik otellerde de aktivite olduğunu sanmıyorum.. tekne turuna falan çıkarsınız da fazla bir aksiyon beklemeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 http://www.shelaleotel.com bi bak buraya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 kertenkele katılıyorum. arkadaş ortamıyla sakın gitme, kız arkadaşın varsa git. haftasonu gitme, çok deli kalabalık oluyor. ayrıca tuzludur biraz, kıçı kırık oteller ağva diye geçiriyorlar bi güzel. yapacak bir aksiyon yok, yazın gideceksen bi denize girersin okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 2 hafta önce gittim kız arkadaşım ile ilk olarak riverside da kaldık; yemekleri çok iyi kahvaltısı güzel otel içindeki oda da kaldık pek rahat edemedik cok ufak geldi falan. o yüzden öncelikle bungalow lar tavsiye edilir. 2 gün sonra cıktık ağva merkeze daha yakında olan günay hotel e geçtik. fiyatına göre sundugu kalite ve konfor inanılmaz iyi. odaları mükemmel. yatak cok rahat duş süper acaip memnun kaldık riverside da azcık pazarlık ile günlügü kişi başı gecelik 87.5 e geldidi. 2 hafta sonu 2 hafta ici diye hesaplamıstık sonra 2 hafta sonu kalıp ayrıldık ondan yoksa 90 falan olur 340 lira verip cuma aksamı ve cumartesi aksamı kalıp pazar sabahı tekne turuna katılıp ayrıldık günay hotel de sauna(kisi bası 20 lira) üstüne bir sürü bira vb ekstralarla birlikte 314 verdik. oda fiyatı kişi başı 60 lira ve kesinlikle 5 yıldız otel kalitesi var. bu siteden diger hotelleri bulabilirsiniz. ben de ordan bakıp gitmiştim. agva merkeze gidip orda hemen deniz kenarındaki yerde bi türk kahvesi için, koyda fotoğraf çekilin falan. sonra sahil boyu yürüyün mesela o türk bayragının oldugu yere cıktık güzel manzara var bi tarafta nehirin ağzına bakıyor diğer tarafta sahil ile deniz fenerinin o tarafa nehirde tekne turu yapın. yazın gidin ve bisiklet kiralayıp dolaşın falan. güzel bir doğaya sahip hoş bir yer. sadece orda takılı kalmayın zaten ufak bir yer. bu nedenle çevre köylere gidin biz araba ile dolastık ama kışın bisiklet bulamadıgımızdan.. dağ bayır tepelere çıkın manzara pek güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 giderken önce şile yolunu takip edip şileye dönmeden devam edin sonra bir yol sizi sahilden götürürken diğeri ormandan götürüyor giderken ormandan gelirken sahilden 2 tarafıda denedim orman yolu süper gayet kaliteli hiç bir sorun yoktu ve doğa pek güzeldi. sahil yolunda ise çukurlar, yol çalışmaları, ara sıra kamyonlar falan biraz sıktı ama illa deniz görücem derseniz sahil yolu tek seçenek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 olm hatun varsa goturucen gezdiricen iciricen kacicak yeri olmayacak hatunun baskada bir halta yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ağva güzeldir. Kendimi bildim bileli yazlığımız var. (eskiden bana göre yazlıktı artık değil.) Çocukluğumun her yazı orda geçti. Dağ, tepe en küçük deliğine kadar etraftaki köylere kadar heryerini bilirim. Tırmanıp gitmediğim yer yoktur civarında. Dizilerde Ağva çıkmaya başladıktan sonra maalesef çok bozuldu. Adapazından vs. yazın gelenler ve İstanbullu günübirlikçiler mahvetti Ağva'yı. Artık yazları kesinlikle gitmiyorum. Sadece kışları avlanmaya gidiyorum. 2 dere ortasında olduğu için sel gelme ihtimali olan bir yerdir. 2 ya da 3 sene önce bizim evin 1. katının yarısına kadar sel geldi mesela. Riverside güzeldir. Dere kenarında birçok otel açıldı zaten, ama ilk açılan Riverside'dır, öncü O'dur. Haftasonu gitmek için idealdir ama kışın daha sessiz sakin olur, yazın çok iyi bir tercih olmayabilir dediğim gibi. Ekstra bilgiye ihtiyacınız olur ise özelden elimden geldiğince cevaplandırmaya hazırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar