Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Hamann ya da schnitzer uygulamalarini bmw ler uzerinde gerceklestiren turkiye de bir yer var mi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Ankara sasmaz oto saniye de alpina uygulamalari yapiliyor, buyuk ihtimal istanbulda da bulursun. Motora dokunmayi dusunmuyorsan isin daha da kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 aslinda ilk etapta gozum aliminyum fren, gaz pedallari ile aliminyum el freninde. hamann dizayni olanlar cok hos olmus 1 serisi icin. disi icinse bakacagim simdilik. ilerisi icin aklimda bir iki bir sey var. motora bir sey dusunmuyorum dediginiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Off şu yarış arabası görünümlü 1.4 arabalara çevirme lütfen :) Distribütör'e sormayı deneyebilirsin genellikle orjinal modifiye aksesuarlarını pazarlıyorlar. Pahalı olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 moda da bi yer var eski mcdonalds parkına yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bi arkadas bahsetti, istanbul icin konusursak sanayiye ye gore biraz pahali kacan bi alternatif olarak bagdad caddesindeki f355 bmw aksesuari olarak hartge ve lumma nın urunlerini satıyor. Motor ve dis kozmetik olarak simdilik bisey dusunmedigine gore istedigin alaminyum parcalari orda bulabilirsin saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Vodan said: Off şu yarış arabası görünümlü 1.4 arabalara çevirme lütfen :) Distribütör'e sormayı deneyebilirsin genellikle orjinal modifiye aksesuarlarını pazarlıyorlar. Pahalı olabilir tabi. haha yok, ben pek modifiyeden hoslanmam.bir iki ufak sey. daha cok ic mekanda onlarda. bu dedigim aliminyum el freni ve pedallar gibi ornegin. ya da ozel uretim hos siyah uzerine gumus logolu paspaslar falan var. ayrica titanyum gorunumlu uyduruk plastik konsol parcalarini da guzel seylerle degistiyor ornegin hamann. o tur secenekler aklimda. dis mekanda da bir seyler dusunuyorum ama once bir gormem incelemem lazim. o da bizim modifiyeci gencligin anladigi anlamda degisiklikler degil. bir iki ufak zarif degisiklik. gecenlerde kosiflerde 3 serisi icin aliminyum kit vardi ic mekan icin. pedallar, otomatik araclar icin solda aliminyum ayak dayama ve el freni. ama cok para istiyorlar. gereksiz derecede. ayrica gorsel olarak pek iyi durmuyordu. 1 serisi icin var mi o da mechul. 3 kapili bir cok 1 serisi araba 5 kapidan ucuz olmasina karsin turkiye ye uzerinde krom kapi ve pencere citalari ile gelmesine ve su anda kosiflerde falan 3 serisi bmw ler icin benzer bir sonradan takma kampanya olmasina ragmen, 1 serisinde benzer kromaj calismalara olumsuz yanit aldim. zaten gene cok pahali olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bir de eski jantlarim buyuktu, ise gidip gelmek vs tarzi casual kullanimda bir arac oldugundan bu, suruste biraz gariplik ve rahatsizlik hissedince 16 inche inip eskileri kaldirmistim. simdi eskileri geri taksam mi diye de dusunuyorum acikcasi. yeni jantlari keske 5 kollu falan alsaymisim. daha iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Ah ya büyük jant söküp küçüğünü takana ilk kez rastlıyorum :) Kış lastiği - yaz lastiği için kullanabilirsin belki jantları böylece 6 ay büyük 6 ay küçük değiştire değiştire kullanılır hehe Bu bahsettiğin parçalar çok pahalı olmamalı aslında ama TR'de bir showroom'a veya mağazaya konduğunda abartı fiyatlara ulaşabiliyor. Aslında piyasada x marka y model için üretilen parçalar bulunabilir ama hiçbir zaman orjinali kadar güzel duracağını sanmıyorum. Ebay'den fln bakabilirsin belki hiç değilse diğer ülkelerdeki fiyatlarıyla karşılaştırabilirsin buradakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ya bu islerde en iyisi penta otomotic tramarin yani minubus caddesinde. Ferrari porsche vb araclara surekli yapiyorlardi bir kac kere konusmustuk. Hammann resmi distrubutoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Vodan said: Off şu yarış arabası görünümlü 1.4 arabalara çevirme lütfen :) kalbimi kiriosun ilerideki planim buydu benim :D:D ne var yani 1.4 yaris arabasi olamaz mi !!?? hih !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Herhalde bir bmw ye yapilabilecek en kötü tampon modifiyelerinden biri. Arka tampon bildiginiz ön tampon. Arkadaki sticker çiftkurtlar ın Ayrica bu araçta idrive gördüm. Yani muhtemelen grey market vasitasi ile alınmış. Kullanan bayandi ne kadar zevksizmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 oha fiat'a benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 PrudenT said: oha fiat'a benzemiş işin kötüsü yakından bakılınca sanki orjinal tampona yapılmış gibi veya bmw nin modifikasyonu gibi duruodu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 arabanın arkası gülen bi çinli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sagolasın matama. 1 serisi icin baya oyuncak varmış pentada. web sitesine bakıyorum da su anda. hem orjinal hem hamann parçalarda. arayayım bır telde ogreneyim bana neler uygulanabiliyor. bır de fiyatlar ne alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 moda sound station çok güzel arabalar çıkarmıştır her türlü aradığın parçayı bulabilirsin buradaki ilanlara bakma gidip görüşürsen oldukça detaylı bilgi alırsın iyide ilgilenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 namessar sadece arkadasca bir uyarida ekliyim yaptigin her modifiye ikinci elde zarar anlamina gelecektir unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 penta daki tt modifiyesi cok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 prozzak said: iyi de bu zaten bmw nin makyaj onceki kasalarindaki opsiyonel aerodynamics rear seti. orjinal bir bodykit yani. makyaj sonrasi kasalarda hala uygulanabiliyor mu bilmiyorum. plakayi asagidaki siyah buyuk bolgeye takacagina gitmis yukari takmis bu resimdeki saskaloz. tabi oldukca igreti durmus. bir de cok zevksizmis, asagidaki ekstra parca genelde koyu renk oluyor. onu da acik renk almis. turkiye de satilmadi bu set. bazi yerler uyguluyordu ama. gereksiz. begenmezdim. hala da begenmiyorum. on tarafi daha da komik. farkli gozuken bir 1 serisi istersem M paket 1 serisi alirim. ne isim var aerodynamic le falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bizim okulda birtane beyaz 1 serisi var 3 kapılı olanlarından. M paket ve sanırım bu dediğin aerodynamic set var arka tampon ile birlikte araba çok hoş duruyor. Yalnız bu yukarıdaki rezil tampon değil yani. F430'un arka tamponunun altı gibi bu bahsettiğim arabanın tamponu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 o m paketin standart hali sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 M paketin arkası boyle. m paketin önü. sis farları facelift öncesi farlar gibi. bu resimler facelift öncesi mi emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Evet arkası bunun gibi ama önü böyle değil heralde bu facelift öncesi fotoğraf olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar