Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hamann

Namessar

Öne çıkan mesajlar

Bi arkadas bahsetti, istanbul icin konusursak sanayiye ye gore biraz pahali kacan bi alternatif olarak bagdad caddesindeki f355 bmw aksesuari olarak hartge ve lumma nın urunlerini satıyor. Motor ve dis kozmetik olarak simdilik bisey dusunmedigine gore istedigin alaminyum parcalari orda bulabilirsin saniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:
Off şu yarış arabası görünümlü 1.4 arabalara çevirme lütfen :)

Distribütör'e sormayı deneyebilirsin genellikle orjinal modifiye aksesuarlarını pazarlıyorlar. Pahalı olabilir tabi.

haha yok, ben pek modifiyeden hoslanmam.bir iki ufak sey. daha cok ic mekanda onlarda. bu dedigim aliminyum el freni ve pedallar gibi ornegin. ya da ozel uretim hos siyah uzerine gumus logolu paspaslar falan var. ayrica titanyum gorunumlu uyduruk plastik konsol parcalarini da guzel seylerle degistiyor ornegin hamann. o tur secenekler aklimda.

dis mekanda da bir seyler dusunuyorum ama once bir gormem incelemem lazim. o da bizim modifiyeci gencligin anladigi anlamda degisiklikler degil. bir iki ufak zarif degisiklik.

gecenlerde kosiflerde 3 serisi icin aliminyum kit vardi ic mekan icin. pedallar, otomatik araclar icin solda aliminyum ayak dayama ve el freni. ama cok para istiyorlar. gereksiz derecede. ayrica gorsel olarak pek iyi durmuyordu. 1 serisi icin var mi o da mechul.

3 kapili bir cok 1 serisi araba 5 kapidan ucuz olmasina karsin turkiye ye uzerinde krom kapi ve pencere citalari ile gelmesine ve su anda kosiflerde falan 3 serisi bmw ler icin benzer bir sonradan takma kampanya olmasina ragmen, 1 serisinde benzer kromaj calismalara olumsuz yanit aldim. zaten gene cok pahali olacakti.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de eski jantlarim buyuktu, ise gidip gelmek vs tarzi casual kullanimda bir arac oldugundan bu, suruste biraz gariplik ve rahatsizlik hissedince 16 inche inip eskileri kaldirmistim. simdi eskileri geri taksam mi diye de dusunuyorum acikcasi. yeni jantlari keske 5 kollu falan alsaymisim. daha iyi olurmus.
Sosyal ağlarda paylaş

Ah ya büyük jant söküp küçüğünü takana ilk kez rastlıyorum :) Kış lastiği - yaz lastiği için kullanabilirsin belki jantları böylece 6 ay büyük 6 ay küçük değiştire değiştire kullanılır hehe

Bu bahsettiğin parçalar çok pahalı olmamalı aslında ama TR'de bir showroom'a veya mağazaya konduğunda abartı fiyatlara ulaşabiliyor. Aslında piyasada x marka y model için üretilen parçalar bulunabilir ama hiçbir zaman orjinali kadar güzel duracağını sanmıyorum. Ebay'den fln bakabilirsin belki hiç değilse diğer ülkelerdeki fiyatlarıyla karşılaştırabilirsin buradakileri.
Sosyal ağlarda paylaş

prozzak said:

iyi de bu zaten bmw nin makyaj onceki kasalarindaki opsiyonel aerodynamics rear seti. orjinal bir bodykit yani. makyaj sonrasi kasalarda hala uygulanabiliyor mu bilmiyorum.

plakayi asagidaki siyah buyuk bolgeye takacagina gitmis yukari takmis bu resimdeki saskaloz. tabi oldukca igreti durmus. bir de cok zevksizmis, asagidaki ekstra parca genelde koyu renk oluyor. onu da acik renk almis.

turkiye de satilmadi bu set. bazi yerler uyguluyordu ama. gereksiz.

begenmezdim. hala da begenmiyorum. on tarafi daha da komik.

farkli gozuken bir 1 serisi istersem M paket 1 serisi alirim. ne isim var aerodynamic le falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okulda birtane beyaz 1 serisi var 3 kapılı olanlarından. M paket ve sanırım bu dediğin aerodynamic set var arka tampon ile birlikte araba çok hoş duruyor. Yalnız bu yukarıdaki rezil tampon değil yani. F430'un arka tamponunun altı gibi bu bahsettiğim arabanın tamponu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...