Killer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 dönem ödevi yapmam gerekiyo pazartesine.hoca 3 ay hatırlamadı geldi cuma günü ödev nerde pazarteiye getirin dedi dumur olduk.konu türkiyenin reklamı.büyük bi kartona işte resim yazı falan yapıştırcam.ingilizce olucak bide.ben bi kaç resim buldum da en ilginçlerini arıyorum.şu bizim ingilizce türkiye reklamındaki görüntülerin ss leri lazm bi nevi.yardımcı olabilcek var mı plx thanx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ya böyle komik resimler falan lazımsa verebilirim aslında yurdumdan insan manzaraları ama onlar da ödevi cıvıtır. anlayacağın saçmala işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hayır ya manzara fotoları olcak tarihi mekeanların falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 WELCOME TO TURKEY de , 4-5 fotoğraf sıkıştır üstüne. son güne bırakılan dönem ödevi bu ciddiyette olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ahuahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Kartona resim yazı falan yapıştırmak ilkokulda kalmadı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar