deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ahah iyiymiş benim de ",1,2 tuşları çalışmıyor q ve w ya basarken. Benimkinin de markası minton(muş) (Ucuzdu evet :P) demekki çoğu klavyede var bu problem. Yalnız q ve w ya basarken " , 1, 2 kullanmak çok zor. Oyun oynarken nasıl basıyorsun ki onlara. Ben sırf basmaya çalışırken 20sn falan harcadım sanırım xD
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Benim de su anki inca WASDEMN tuslarinin harfleri silinde.isletim sistemi dili ing , klavye TR olunca bi de , annem zorlaniyor yazarken =)
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yeni bide klavye ve mouse lazım ama öyle g15e bilmemneye para veremem. Şöyle tuşları takılmayan oyunlarda sorun çıkarmayacak ergonomik ne var? Bide slim istemiyorum laptop klavyesi gibi. Mouse tavsiyesi de alıyım hatta, şöyle 4 5 tuşlu yine aşırı pahalı olmayan bişey.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 mouse da microsoft habu. klavyede cok secenek war ama yeni klavyelerin bir cogu laptop klavyesi gibi geliyor artik. ali$saniz iyi olur derim.
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 arkadaşlar banada oyun için 35-40 ytlyi geçmicek mümkünse büyük enter'lı Q türkçe klavye lazım yukarlarda okudum ama kendime göre bişiler bulamadım başka tavsiyesi olan varmı?
oper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben dün teknosadan logitecht internet pro klavye aldım. büyük enter büyük shift(shiftin sağında virgül yok) tuşlar yumuşak ve sessiz duruyor. bi kaç media tuşu var. ses ac kapa vs.. fiyat:22ytl.
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125200138&CS_Category=_SBFAD_822_2&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_KLAVYE_VE_SETLERI822# söyle bişi buldum bu nedir daha önce kullanan oldumu bunu ?
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 klave ve mouse da bende logitech ten sasmayanlardanim en azindan 5 senedir sirf logitech kullaniyorum. 1 senedir kablolu wave var ve kullandigim en guzel klavyelerden diyebilirim. sonunda su ergonomik midir nedir su klavyenin altina takilan zimbirtiyi yapisik uretmeleri cok iyi olmus. bu arada sasirdim logitechte sorun yasamana, logitechte sorun yasamamistim hic. edit: oper o tuslar cogu klavyede oyle oluyo basta ya, kullandikca catir cutur ses cikarmaya basliyo malesef. logitech wave
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Disap tam da böyle bi klavye arıyorum ama mmo yada fps oynarken zorluk yaşar mıyım diye çekiniyorum. Eğimli yapısına alışmak kolay mı? Bide kaça tabi :P
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 teknosada veya gold'da hiç çeşit yok ya 10tane logitech çeşidi var 10uda işime yaramaz bunları temin edebilecegim başka biyer varmı(Logitech Media Keyboard Elite ,Logitech Wave etc.)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 vatan bostancıda bi sürü model vardı.
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 fiyati biraz pahali gelebilir 88 milyon wave kablolu, yada 136 milyona wireless klave + mouse bundle var. klavyenin yapisina hemen alisiyosun bi ara a4 un cikardigi klavyeler gibi degil. tuslar saga sola yatik degilde daha cok ortadakiler daha assagida sagdakiler daha yukarda gibi dusun, parmaklarinin boyuna gore ayarlanmis tuslar. ergonomik zimbirtisida cok rahat. ben sanalmarketim.com dan almistim ordan baktim simdide fiyatlara. tavsiye ederim axe asiri rahat bi klavye
oper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Disappear said: klave ve mouse da bende logitech ten sasmayanlardanim en azindan 5 senedir sirf logitech kullaniyorum. 1 senedir kablolu wave var ve kullandigim en guzel klavyelerden diyebilirim. sonunda su ergonomik midir nedir su klavyenin altina takilan zimbirtiyi yapisik uretmeleri cok iyi olmus. bu arada sasirdim logitechte sorun yasamana, logitechte sorun yasamamistim hic. edit: oper o tuslar cogu klavyede oyle oluyo basta ya, kullandikca catir cutur ses cikarmaya basliyo malesef. logitech wave bendeki klavye aldıgımdan beri sert tuşlara sahip.. :D
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 şu anda 50 milyon limitim var heryerde set olarak satıyolar o yüzden normal klavyeler bile daha pahalıya geliyo bugun teknosaya gittim sadece 5 farklı model vardı(5ini toplasan bitane adam gibi klavye etmez) gold'u ve vatanıda denicem ama modelde hala kararsızım wave biraz aşıyo cünkü beni :(
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 reclusa al microsoft. arkadaşıma aldırdım kullanıyoruz sürekli ben hayatımda böyle klavye görmedim arkadaşım.
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bundan aldım birz zor olucak tuşlara alışmak ama hoş sade bi klavye oper said: ben dün teknosadan logitecht internet pro klavye aldım. büyük enter büyük shift(shiftin sağında virgül yok) tuşlar yumuşak ve sessiz duruyor. bi kaç media tuşu var. ses ac kapa vs.. fiyat:22ytl.
nuki Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 peki wave de bütün tuş kombinasyonları calisyıyor mu yoksa fps oynarken felan kombinasyonlar sorun yapıor mu?
oper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hayırlı olsun. alışırsın kısa zamanda sanırım :)
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bi süredir fps ve yazı için kablolu wave kullanıyorum. Ergonomik ve baya rahat bi klavye, herkese tavsiye ederim. Tuş takılması falan yaşamadım hiç.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Doğrudur pahalı ama bilgisayara 1400 lira verince 50 lira daha fazla verip adam gibi klavye almak koymadı pek. Harbi ergonomik bi klavye.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bilgisayar toplarken alınabilir evet :)
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bnmki dizüstü bütün kombinasyonlar çalışıo bnce klavye yerine laptop al:D
Öne çıkan mesajlar