Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye Önerisi İstiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahah iyiymiş benim de ",1,2 tuşları çalışmıyor q ve w ya basarken. Benimkinin de markası minton(muş) (Ucuzdu evet :P) demekki çoğu klavyede var bu problem. Yalnız q ve w ya basarken " , 1, 2 kullanmak çok zor. Oyun oynarken nasıl basıyorsun ki onlara. Ben sırf basmaya çalışırken 20sn falan harcadım sanırım xD
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yeni bide klavye ve mouse lazım ama öyle g15e bilmemneye para veremem. Şöyle tuşları takılmayan oyunlarda sorun çıkarmayacak ergonomik ne var? Bide slim istemiyorum laptop klavyesi gibi.

Mouse tavsiyesi de alıyım hatta, şöyle 4 5 tuşlu yine aşırı pahalı olmayan bişey.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar banada oyun için 35-40 ytlyi geçmicek mümkünse büyük enter'lı Q türkçe klavye lazım yukarlarda okudum ama kendime göre bişiler bulamadım başka tavsiyesi olan varmı?
Mesaj tarihi:
ben dün teknosadan logitecht internet pro klavye aldım.
büyük enter
büyük shift(shiftin sağında virgül yok)
tuşlar yumuşak ve sessiz duruyor.
bi kaç media tuşu var. ses ac kapa vs..
fiyat:22ytl.
Mesaj tarihi:
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125200138&CS_Category=_SBFAD_822_2&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_KLAVYE_VE_SETLERI822#
söyle bişi buldum bu nedir daha önce kullanan oldumu bunu ?
Mesaj tarihi:

klave ve mouse da bende logitech ten sasmayanlardanim en azindan 5 senedir sirf logitech kullaniyorum. 1 senedir kablolu wave var ve kullandigim en guzel klavyelerden diyebilirim. sonunda su ergonomik midir nedir su klavyenin altina takilan zimbirtiyi yapisik uretmeleri cok iyi olmus. bu arada sasirdim logitechte sorun yasamana, logitechte sorun yasamamistim hic.
edit: oper o tuslar cogu klavyede oyle oluyo basta ya, kullandikca catir cutur ses cikarmaya basliyo malesef.

logitech wave

Mesaj tarihi:
teknosada veya gold'da hiç çeşit yok ya 10tane logitech çeşidi var 10uda işime yaramaz bunları temin edebilecegim başka biyer varmı(Logitech Media Keyboard Elite ,Logitech Wave etc.)
Mesaj tarihi:
fiyati biraz pahali gelebilir 88 milyon wave kablolu, yada 136 milyona wireless klave + mouse bundle var. klavyenin yapisina hemen alisiyosun bi ara a4 un cikardigi klavyeler gibi degil. tuslar saga sola yatik degilde daha cok ortadakiler daha assagida sagdakiler daha yukarda gibi dusun, parmaklarinin boyuna gore ayarlanmis tuslar. ergonomik zimbirtisida cok rahat. ben sanalmarketim.com dan almistim ordan baktim simdide fiyatlara. tavsiye ederim axe asiri rahat bi klavye
Mesaj tarihi:
Disappear said:
klave ve mouse da bende logitech ten sasmayanlardanim en azindan 5 senedir sirf logitech kullaniyorum. 1 senedir kablolu wave var ve kullandigim en guzel klavyelerden diyebilirim. sonunda su ergonomik midir nedir su klavyenin altina takilan zimbirtiyi yapisik uretmeleri cok iyi olmus. bu arada sasirdim logitechte sorun yasamana, logitechte sorun yasamamistim hic.
edit: oper o tuslar cogu klavyede oyle oluyo basta ya, kullandikca catir cutur ses cikarmaya basliyo malesef.

logitech wave

bendeki klavye aldıgımdan beri sert tuşlara sahip.. :D
Mesaj tarihi:
şu anda 50 milyon limitim var heryerde set olarak satıyolar o yüzden normal klavyeler bile daha pahalıya geliyo bugun teknosaya gittim sadece 5 farklı model vardı(5ini toplasan bitane adam gibi klavye etmez) gold'u ve vatanıda denicem ama modelde hala kararsızım wave biraz aşıyo cünkü beni :(
Mesaj tarihi:
bundan aldım birz zor olucak tuşlara alışmak ama hoş sade bi klavye
oper said:
ben dün teknosadan logitecht internet pro klavye aldım.
büyük enter
büyük shift(shiftin sağında virgül yok)
tuşlar yumuşak ve sessiz duruyor.
bi kaç media tuşu var. ses ac kapa vs..
fiyat:22ytl.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...