aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 newsletterda oyle bisey yazmislarki adamlar ilk once oley betaya girdim diye seviniyosun, sonra bakiyosun ki girmemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hic beta key gelmiyo yaw ne isse ne bundan geldi ne jump gate den hadi bundan gelse kazik fiyata sov. e satardim bu arada cok umitli olan varmi ?? butun videolari izleyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sovereign var iste ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 20 dolara aldım bile key ama şerefsizler hemen yollamicaklarmış.. 15nde başlıyo göya beta test. O gün olsa bile direk o gün beta key gelmesi garanti değilmişmiş de FireSky ne zaman öngörürse o zaman alcakmışım beta key'imi.. hepsinin allah belasını versin. 20 doları ben sadece beta başladığı gibi oynayabilmek için verdim.. Şerefsiz herifler beta bitmeden 5 gün önce falan yollarlarsa key'i TTH'i mahkemeye veririm süründürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hmm daha baslamamis ne diyim umarim surundurursun :) hem nasil bi ismis anlamadim adamlar key igondermiyo yoksa daha ellerinde key yokmu ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ya adamlarda key var tabi de işte TTH firmasının her premium üyesine bi beta key sözü verince serverlara fazla yığılma olabilir diye heralde yavaş yavaş vericekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 aquila said: newsletterda oyle bisey yazmislarki adamlar ilk once oley betaya girdim diye seviniyosun, sonra bakiyosun ki girmemissin. aynen katiliyorum..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bi göz atınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Sovereign said: Bi göz atınız. hmms demek hala beta keyin gelmedi gelince bi incelemesini yazarsin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 hahaha valla verdik parayı ama bakalım.. Bu Çarşamba başlıyo closed beta zaten. Eğer çarşamba gelmezse haftaya gelir diye umuyorum. Fingers crossed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 eed hayırlısıyla betaya girmiş bulunuyorum. Sözlerinde durdular sağolsunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hayirlis olsun, iyi haberlerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 daha bişey beklemeyin.. server sadece cuma günü amerika saatiyle 7den 9a kadar açık olucak. Herkesin aynı anda log in olmaya çalışmasıyla oluşacak stres sayesinde serverların gücünü ölçecekler. Haftaya normal testing başlar diye ümid ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hayirli olsun beta access :) umarim bizde katilabiliriz betaya, cok oyunamak istedigim bi oyun bu. Ayrica yeni Stargate Universe tv serisinide dort gozle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ne yeni serisi ya, ben daha atlantis e geçmedim, sg-1 da 8 in ortasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 şansa bak.. Stargate Worlds de tam 8. ile 9. sezonun arasında geçiyo SG-1'ın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 daha baslamadi ama 1 sezonluk anlasma saglandi ve cekimleride baslamis olmasi lazim, 2009 da yayina baslayacak bir seri olacakmis ama tam olarak serinin icerigi aciklanmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 yeni seri Stargate: Universe hakkında http://forum.paticik.com/read.php?11,1681774,page=22#msg-3507329 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Sovereign said: şansa bak.. Stargate Worlds de tam 8. ile 9. sezonun arasında geçiyo SG-1'ın :) ee o zaman oyun icinde pegasus galaksisine yani atlantis egitme sansimiz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 forumda türkçe bölüm açtırmak istemiştim yeterli katılım olursa tabiki demişlerdi şöyle bir liste yapsakta o kunuyu uplasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sovereign amerikada saat 7 gibiye geliyo olmali girip yazsana bir seyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yeni bi çakma wow daha yapmasınlar da adam gibi oynayalım uzun süre. bi gaz başlayıp "e ben bunu oynadımdı" deyip hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım. dönem olarak gayet hoş bi dönem seçilmiş. ori ve atlantisin de işe dahil olduğu bi dönem olmasaydı eksik kalırdı. replicator'lardan emin olamadım yalnız. bu dönemde lego böcükler yok edilmiş miydi hatırlamıyorum, çok zaman oldu diziyi seyredeli. var mı hatırlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 replicator ler asgard larin bulundugu yildiz sisteminde asgardlarla didisiyor olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Server'lar halen stress test'de ve server açılış kapanış saatleri avrupalı oyunculara hiç uymuyor. Girmek neredeyse imkansız, ama forumlardan okuduğum kadarıyla insanlar şimdilik oyundan memnun fakat cover sistemini iyi yapamamışlar deniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oyunda serbestlik varmiymis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar