Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Tekrardan kapatıldı youtube, hayırlı olsun.
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 an itibariyle sivas sulh mahkemesi kararı ile erişimi yasaklanmış olan site. Alıntıdır eksi sozlukten sebebini ben de bilmiyorum.
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 demin kapatılmıştır kesin diye geyik yapıcaktım.. gerçekten kapatılmış.. ne desem ki 8-) akıl, fikir?
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 olsun, en azından kotamı kurtarıcam bu ay
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 aç kapa aç kapa artema, güzel reklam olur valla. Birader kapatıp ceza mı veriosun bize? ya da onlara mı verdiğini sanıyorsun?. Herşeyi geçtim hadi salaksınız kapadınız, açmayın lan o zaman 5. dünya ülkesi olarak takılalım. Böyle bir sıcak bir soğuk ne oluyor ya.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 demin farkettim de emin olamadıydım. sdfsd http://www.imfine.info/ http://www.ktunnel.com/
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bende girebiliyorum. Sizin pcler cacheden okuyor olmasın!?!
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 açılmış bu arada redtube yerine tera patrick in ofişıl sitesine girin
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 İnternet kanununa göre kapatılması gerekiyor, kapatıyorlar, sonra açıyorlar tekrar. Kanun böyleyken kanunsuzluk yapıp kapatmazlık edemezler. Kanunu kaldırma yönünde çalışma yapan da yok. Daha çok yaşayacağız bunları gibi gözüküyor ne yazık ki.
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 "yaklaşık 2 buçuk saat içinde erişim yasağı tekrar kaldırılmış..." gene eksiden alıntı, şaka gibi memleket, gibi değil aslında şakayız biz...
Disparition Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Techno viking yüzündenmiş bu sefer.
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 nasıl bildigimiz techno viking mi? deli deli danseden beowulf kılıklı adam? Neden kapansın ki ondan, başka bi video mu yoksa bu, var mı linki?
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hani ne bileyim, techno viking diye bisi çekerler türkleri bi şekilde aşağılayan. Olur olur yani, neyi ne zmaan niçin kapadıklarını anlayamadım ki delirdim ben de...
Öne çıkan mesajlar