Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Hali saha sezonunu açalım artık ne dersiniz? Haftaya gelebilecekler adını yazsın cumartesiye ayarlayalım. Ceyhun'un hepinize selamı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 evet haftaya olabilir gelirim yine bornovadamı yapılıcak maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Boşverin futbolu, basket maçı yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 basket maçı iyi olur. ben de bir iki bişi atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Ege sen zaten gelmiyon. Hentbol maçı bile yapsak işin çıkar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Hardter said: evet haftaya olabilir gelirim yine bornovadamı yapılıcak maç? Talebe göre Bornova da olur başka bi yerde o sorun değil. Gelecekleri belirleyelim de baştan yeri ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 cavit özyeğin candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bende gelmek isterim ama gelemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 istanbul vs izmir maçı çevirelim bi ara yalnız ezeriz gibime geliyor en iyi oynayanlarınızdan biri payrocansa B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 khala said: istanbul vs izmir maçı çevirelim bi ara yalnız ezeriz gibime geliyor en iyi oynayanlarınızdan biri payrocansa B)- 1. kural eğlence khala. Öyle bakarsan hepimiz dandik oynuyoruzdur muhakkak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 istanbul izmir hehe hemen yapalım yolluyorum biletlerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 her zaman izmir forever :) ewt yokmu gelicekler ben bu hafta gelebilirim sadece ondan sonrakı hafta sınav falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 khala said: istanbul vs izmir maçı çevirelim bi ara yalnız ezeriz gibime geliyor en iyi oynayanlarınızdan biri payrocansa B)- Bsg Yiğit. O gün azmonun yüzünden geberdim ki oynayamadımda yani kabul ederim. Ayrıyetten cumartesi günü kötü biraz, pazar olursa gelebilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Her türlü spor aktivasyonuna açığım fotbol, basketbol fark etmez.Spor olsun yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 pazar olursa gelebilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 maçlar nerde olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 maç yeri ortak biyer olabilir. biz şimdiye kadar hep bornovada yaptık ama. pazar olsun bende geleyim. c.tesi günü efesle maçımız var.. amma nokta kullandım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 tamam bu pazar o zaman kımler geliyor şimdi kesin olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 pazar olursa gelemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 herkese uyan bi gün olsun ya. Ben herkesi görmek istiyorum. Zaten 6-7 kişi geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 çogu kişi pazar gunu uygun buyuk ıhtımalle pazar olur bide büyük bi sahada maç yapalım dıyorum bornovadakı saha küçük karsıyakada büyük bi saha var orada yapalım dıyorum eksık adam olur bulurumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 doruk sende dansöz gibisin ha bi dediğin bi dediğini tutmuyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben de gelimmi kaleye sokmayın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nerde olucak şimdi maç, ben o gün karar veriyim gelip gelmemeye, sonra işim filan çıkıyor gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ben gelicem.belki spawn77 de gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar