Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Yıllarca Full House izledim, bu adamı böyle biri beklemezdim, yerlere yattım resmen ya. Buyrunuz linkler, fazla yoruma gerek yok: PS: Videoların her biri 10ar dakkadır, dolayısıyla paticik penceresinden değil de doğrudan yuğtuptan izlemenizi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 evet, dizileri izleyip boyle seyler beklemiyo kimse ama aslinda agzina geleni soyleyen bi adam, baya da komik. sonunda soyledigi sarkilar cok bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Ağzına geleni söylüyor herif gerçekten yaw, ben pek sevmedim. Full house için de bitmesi için dua ettim, en sevdiğim bölümü son bölümüydü diyor, acaba full house olmasa sen bugün ünlü olur muydun? Paso küfür ediyor yani ne biliyim... Bir tek şu amerikan tikky kızlarının taklidini yaptığı yer hoşuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Şu anda e2 de, harbi sürekli küfür ediyor takip edemiyorum cümleleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 kotu bence, fak şit fak şit git gangsta rap dinle. zeka piriltisi goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 fuck kelimesini sayayım dedim beceremedim o denli fazla sölüyor yani max 3 kelime arası fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Adamın o kadar içine oturmuş ki aile babası rolü, önce entourage'da koluna iki fahişe takıp gezdi şimdi de 3 kelimeden 4 ü fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar