Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AGP Slot - Ekran Kartı..


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Merhaba benim makina celeron 1100 ama ana kart biraz eskiymiş bu sebeple bu gün aldığım ekran kartı uymadı .
AGP Slot var benim bilgisayarda ve bu slot da iki bölme var ( kartların altındaki şeylerin girmesi için ) . Ne tür bir ekran kartı olur bu bilgisayara ?[signature][hline]Paticik Album Resimlerim
Istiaron
Ruler of fizX and graphX
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de geçen gün FX 5200 aldım. Anakartım Abit BE 6 II, arada sırada açılıyor arada sırada bir uzun iki kısa bip veriyor yani ekran kartına ulaşamıom ben diyor. Ama genelde açılmıyor. Acaba bunun anakartımın AGP 2x ama ekran kartının 8x olmasıyla bir ilgisi olabilir mi :)
Asıl anlamadığım hadi hiç açılmasın bişi demicem ama arada sırada açıldığı için acaba yapılabilir mi die düşünüyorum. Ne dersiniz?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AGP Slot olduğunu nasıl anlarım ?
( İki tane o kartların altındaki şeyden girecek yer var , kahverengi ) Bir de zaten aldığım mainboard kutusunda Supports AGP yazıyor . Yani farklı farklı AGP Slotlarımı var , hepsine farklı ekran kartı mı uyar ?[signature][hline]Paticik Album Resimlerim
Istiaron
Ruler of fizX and graphX
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kesin AGP slotu var. Şu anda o kartı kullanıyorum nete girerken. Biraz çakışma falan diyor sürücüleriyle uğraşmadım daha önemli olan arada sırada açılıp arada sırada açılmaması. Sitesinde AGP 8x diyor. Acaba 2x'i desteklemiyor mu?
Bi de şu anda BIOS update yapmayı denicem belki sorunum çözülür.
Kesin 8x ise 2x'i destekliyordur di mi?
Bi de bi arkadaşın ekran kartı leadtek winfast 340t'ydi; geforce fx 5200 kullanıyor. Benimki 340td gene geforce fx 5200 ama ekstra olarak dvi desteği varmış(gerek yok). Arkadaşın kartını denemiştim benim makinede o bi çalışıodu bi çalışmıodu ama benimkinden daha çok çalışıodu. Napsam geri mi götürsem?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi dk bi dk ya ilk msjında agp slotta iki bölme war demişsin agpler kısa slotlardır we tek bölmelidir?
acaba bu mcspeyn in sorununa mı benziyo yani eski nesil agp fln mı acaba senin anakarttaki? belki 2x wersiyonu ise fln o yüzden uymuyodur[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anakartın özelliklerinde yazar agp ?x diye 2X 4X 6X bide 8X var. Bunu öğren. sonra eğer ekran kartı alacaksan onun kutusunun üstünde de yazar agp bilmemne X destekler diye. Eğer uymazsa agp yuvaları (ekran kartı ile mainboard'un) ekran kartı çuff diye yanar. Ben değiştirirken 2 tane yaktım böyle ondan öğrendim :)[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
icq:149976315
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haa tmm ya çaktım iki bölmeli olayını
naha bundan bahsediosun sen

ben sandım birbirinden küçük bi mesafeyle uzak iki tane slotçuktan oluşan bişe diosun :] o ne diyorum ben de :]
ama hala anlamadım snn kart bu slota neden uymadı araştırıyorum 2x 4x 8x lik agplerin birbirinden farkı war mı die[signature][hline]a.k.a "bay bomba"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heren o linklerideki 2 resimdeki anakartlar birbirinden farklı
ayrıca 2.sindeki agp slot ne biçim bişe anlamadım. normalde agp slot un pci dan (yani beyaz slotlardan) küçük olması gerekiyo ki 1. resimde de öle. ama 2. resimde daha uzun farkındaysan. anlamadım olayı ya sharky nerelerde of
snn ekran kartı nasıl uymuyo slota? kart uzun mu gelio slota göre yoksa slotun üzerindeki 2 bölmeyle mi uyuşmuyo?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...