GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Voilà! In View, a humble Vaudevillian Veteran, cast Vicariously as both Victim and Villain by the Vicissitudes of Fate. This Visage, no mere Veneer of Vanity, is a Vestige of the Vox populi, now Vacant, Vanished. However, this Valorous Visitation of a by-gone Vexation, stands Vivified and has Vowed to Vanquish these Venal and Virulent Vermin Van-guarding Vice and Vouchsafing the Violently Vicious and Voracious Violation of Volition. hangi filmden olduğunu siz bulun =P
RabbiT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 V for Vendetta! Diyor kiiii evet öyle işte.
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 daha yeni çevrilmişini yazmıştı biri, gelir birazdan
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 orijinali güzel. hiç gerek yok çevir kazı yanmasın
RabbiT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Türkçe değil arapçaymış bu zaten; bu ne biçim Türkçe arkadaş. (:P)
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 istesem bu kadar V kullanamazdm o_O
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 "Yüce Allah şöyle buyurur: "Ben namazı kendim ile kulum arasında ikiye böldüm. Yarısı bana ve öbür yarısı kuluma aittir. Kulum istediğine kavuşacaktır." Kul, "Elhamdü lillâhi rabbilalemin" dediği zaman, Allah, "Kulum bana hamd etti" der. Kul, "Errahmanirrahim" dediği zaman, Allah, "Kulum, bana övgü sundu" der. Namaz kılan kul, "Maliki yevmiddin" dediği zaman, Allah "Kulum benim şanımın yüceliğini ifade etti" der. Namaz kılan kul, "İyyake na'budu veiyyake nestein" dediği zaman, Allah, "Bu söz hem bana ve hem de kuluma aittir. Kuluma istediği verilecektir" der. Kul, "İhdinessıratal müstakim, sıratallezine en'amte aleyhim, gayrilmağdubi aleyhim veleddallin" dediği zaman, Allah, "Bu söz tamamen kulumla ilgilidir, ona istediği verilecektir" der." [3]"
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 voulez-vous coucher avec moi GwindonSurion? B)-
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ahahahaaaa süperdi nan bu saygılar...
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ahuhuahuauhauhahua kesınlıkle muhtesemdi (tu) cok güzel !! ahuaha koptum ya..
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 tamam kitleyin başlıgı physx halletti olayı
Öne çıkan mesajlar