Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 o cümlede ne demek istediğimi anlayamayan bitek sen varsın koskoca patide, belki bide bikaç tane çekingen insan vardır. hala YİYOSA BİRİNE SÖYLE derdindesin. söylerim söylemesinede sokakta yürüyen adamı incitmeye ne gerek var demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 abi deli misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 SON_SAVASCI said: aquila said: niye sokaga cikip soyluyo onu anlamadim. consa o küfür saymadığı kelimenin ne anlama geldiğini anlatsınlar diye. herşey bir gaz bulutuyla başladı. bir cümlenin küfür sayılabilmesi için küfür içermesi gerektiğini anlatabilmek için öyle bir cümle kurdum. artık bu cümledende bişey çıkartamazsan cevap vermiyorum başka mesajına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 alırlar tabiki anahtarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 anahtarini neden aliyolar? bence saglam doverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 çakma demokrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 sokaktaki vatandaşa alırlar bak anahtarını esprisi yapsan daha fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Cons said: o cümlede ne demek istediğimi anlayamayan bitek sen varsın koskoca patide Ferrero said: alırlar tabiki anahtarı. aquila said: anahtarini neden aliyolar? bence saglam doverler. PrudenT said: abi deli misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 quote combo yedik, kacin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 SON_SAVASCI said: Cons said: o cümlede ne demek istediğimi anlayamayan bitek sen varsın koskoca patide Ferrero said: alırlar tabiki anahtarı. aquila said: anahtarini neden aliyolar? bence saglam doverler. PrudenT said: abi deli misin SON_SAVASCI said: adam a resmen küfür etmişsin yakışmıyor sana cons::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 üzülme ama hepsi dalga geçiyor seninle :( (ferreroyu bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cons beni ilgilendirmez konu da küfür yakışmıyor sana kabak gibi küfür o var sa şüphen git sokağa bir vatandaşa söyle o cümleyi. sağlam dayak yersin. yediğin dayağın ölçüsünde de beni daha iyi anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 said: cümle küfür içermiyorki bu baya iyi ehehe:D, türk dil kuruma sorun bakim küfür nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 SON_SAVASCI said: cons beni ilgilendirmez konu da küfür yakışmıyor sana kabak gibi küfür o var sa şüphen git sokağa bir vatandaşa söyle o cümleyi. sağlam dayak yersin. yediğin dayağın ölçüsünde de beni daha iyi anlarsın adam hala benim küfür olmadığını iddia ettiğimi sanıyor. ayrıca tavuk mu dövüyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 SON_SAVASCI said: PrudenT said: abi deli misin ben sana yazmıştım yalnız bunu sdfasdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ahaha güzel geyik dönmüş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cumlenin icinde kufur yok, kendisi kufur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Cons'ta zaten onu anlatmaya calisio kufur icermeden teknik terimlerle kufredilebilinecegini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Cons said: SON_SAVASCI said: cons beni ilgilendirmez konu da küfür yakışmıyor sana kabak gibi küfür o var sa şüphen git sokağa bir vatandaşa söyle o cümleyi. sağlam dayak yersin. yediğin dayağın ölçüsünde de beni daha iyi anlarsın adam hala benim küfür olmadığını iddia ettiğimi sanıyor. ayrıca tavuk mu dövüyorlar? o zaman o adama özür borçlusun. bunu sokakta sakın deme tavuk gibi döverler cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 YAVAŞ DÖVSÜNLER ULAN YETER KİMİ DÖVÜYOLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bu arada o adamın avukatı da oldum gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 AYRICA NİYE ÖZÜR BORÇLUYUM ADAMA AYRICA NİYE DURDUK YERE SOKAKTA GİDİP MİLLETE LAF SÖYLİYİM MANYAKMIYIM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar