Joker Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 evet beyler kendinizi geliştirmek için neler yaptınız ve neler yapıyorsunuz burda paylaşalım, belki farketmediğimiz noktalar çıkartırız birbirimize. hep okullar öğretecek değil ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 lisede hayvan gibi nlp okudum. bi boka yaramadığını anlayınca bıraktım. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ingilizcenin yanına rusça öğreniyim deyip bizim okulun kursuna gittim.çok dandik çıktı kurs :( almancanın temeli vardı, onu kendi kendime geliştirmeye çalışıyorum.okul bitince rusçayı bi daha deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 fizik çalıştım bol bol bi de programlama dilleri öğrendim. sosyal bir hayatım varmış gibi gözükmek için arada spora ve düzenli olarak okçuluğa gittim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Okula gitmedim 6,5 sene oldu. 2. dil öğrenmedim, 2 senedir düzenli olarak wow oynuyorum. Böyle geliştirdim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ingilizcemi tavan yaptırdım. savunma sporları öğrendim. parapsikoloji ve tarih kitapları okudum. felsefe ile ilgili yazılar takip ettim. şiir - hikaye yazdım. göbek ve bıyık bıraktım. kızlardan biraz uzak tuttum kendimi gereksiz triplere girmemek için. hayat güzel tezi yerine hayat kötü ama güzel olabiliri savundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 liseden sonra 10 kilo aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 her ortama girdim sfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Thraine_Numeheru said: liseden sonra 10 kilo aldim lise bitmeden 10 kilo aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 babamın harçlık diye gönderdiği parayı karı kızla yedim, sonra aç kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Lise bitmeden 20 kilo aldım ve lise hayatım içerisinde geri verdim. sdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 diksiyon, egzersiz, ingilizce, bilg. uygulamaları, hafıza, hızlı okuma, kitap okuma hepsi insanın kolayca yapabileceği şeyler o deilde kişisel gelişim nasıl uygulanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Polan said: Lise bitmeden 20 kilo aldım ve lise hayatım içerisinde geri verdim. sdsdf. darısı başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kendini geliştirmenin en iyi yolu; http://www.google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 lisede 25 kilo aldım. sonra 20 kilosunu geri verdim.sonra 10unu tekrar aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Doğru söylüyo ben şahidim. Aşık olmayın obez olursunuz, örnek naraso :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bende aşık oldum 4 kilo aldım. ama iyi oldu kilo almaya çalışıodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ben 11 kilo vermiştim :D terk edildiğimde de bi 5 kilo daha verip 46ya düşmüştüm..sanırım şu sıralar hepsini geri alıyorum çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 sesu said: ben 11 kilo vermiştim :D terk edildiğimde de bi 5 kilo daha verip 46ya düşmüştüm..sanırım şu sıralar hepsini geri alıyorum çok fena bi saniya sesu.. sen simdi 16 kilo verdin yani birlikteyken 62 kilo olup benle ayni kiloya sahip oluosun. aman tanrim saka yaptigini sole ! :S tamam ben biraz zayifim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nileppezdel said: Doğru söylüyo ben şahidim. Aşık olmayın obez olursunuz, örnek naraso :D Pardon ya aşık olunca kilo vermişti o :D Hatta ben de aşık olunca kilo vermiştim ki zaten zayıfımdır iyice çöp gibi olmuştum. Yemek yiyesim gelmiyodu nan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Quibble said: bi saniya sesu.. sen simdi 16 kilo verdin yani birlikteyken 62 kilo olup benle ayni kiloya sahip oluosun. aman tanrim saka yaptigini sole ! hayır şaka yapmıyorum niye şaka yapiim..noldu çok mu rahatsız oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 niye editledin ki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 sasirmadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bi ton işte çalıştım gerçekten yapmak istediğimi öğrenmeye çalıştım ( ki insan ne yapmak istediğini gerçekten asla bilemzmiş, bunun için ne yapmak istemediğimi öğrenerek şıkları azaltım sadece galiba).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar