Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss 2008 için puan hesaplama

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

Eskilerden bir topic bulmuştum ama o geçen seneden kalmış, yeni bir tane açsam daha iyi dedim. Tabi ki standart sapmalar, katsayılar vesaire bilinemez sınav gerçekleşmeden. Ama herkes de "şu puan için şu kadar net gerek" "şu okul için şu netten aşağı olmaz" konularında farklı farklı şeyler söylüyor. Şöyle en azından 2007 verilerine göre düzgünce ayarlanmış, çok uçuk, düşük-kaçık göstermeyen -yani illa ki 5 puan eksik fazla olucak da; bildiğiniz güzel bir link....?
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuda en güzel hesaplama yöntemi şu

hayvan gibi kasıp öss de mümkün olabilecek, yapabileceğin en yüksek puanı yapıyorsun, sonra ösym senin yerine hesaplıyor.

yani bu tarz şeylerle vakit kaybetmektense ders çalışmak daha mantıklı bence.

zira bu sene yaptığım hesaplar hiç ama HİÇ tutmadı. seneye de tutmayacak eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

PassivE_KesH said:
hepsi aynı muhabbet zaten söyle netleri ben bile hesaplarım :D

asfsafgasdg.. bence gayet güzel çalışıyor lan.. doğrunu ve yanlışını giriyorsun, hesapla diyorsun veriyor puanını ne var bunda şimdi ? anlamadım ben.. Başka bişi mi istiyorsun ?

Al hatta ntv'den http://www.ntvmsnbc.com/modules/oss2007.asp

adamlar oyle bir internet sitesi bile kurmuş : http://www.osspuanhesaplama.com/

ahhah..ç yuh dedim ya.. osspuanhesaplama.com abi google ya.. google :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:
Eskilerden bir topic bulmuştum ama o geçen seneden kalmış, yeni bir tane açsam daha iyi dedim. Tabi ki standart sapmalar, katsayılar vesaire bilinemez sınav gerçekleşmeden. Ama herkes de "şu puan için şu kadar net gerek" "şu okul için şu netten aşağı olmaz" konularında farklı farklı şeyler söylüyor. Şöyle en azından 2007 verilerine göre düzgünce ayarlanmış, çok uçuk, düşük-kaçık göstermeyen -yani illa ki 5 puan eksik fazla olucak da; bildiğiniz güzel bir link....?

lgs zamanında geçen bi önceki yılınkini kullandıydım da.
baya farklı çıkmıştı gerçek sonuçla o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...