belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3213056 neden kapatıldı. özgür ce birşeyler düşünüğüm belli olmuyor mu? ve bu belli de oluyorken neden iptal oluyor mesajım. penis -anüs demek mi ayıp oldu. sebep ne? moğollar durdurulmasaydı konum buraya taşındı haksız yere şimdide bu mesajım kapanıyor neden? gereken mantıklı cevap alamadığım da üyeliğimi de iptal edin. bundan sonra üyeliğinde bir anlamı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ATARAATARGIDEREGIDER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 23,30 larda geleceğim ve gereken mantıklı cevabı almış olmak istiyorum. yoksa iptal edin nickimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 "2 saat vaktiniz var. ya parayı yatırırsınız, ya da adam gider. unutma, polisi çağırırsan üyeyi bir daha göremessin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Penisli anüslü forum istemiyoruz. Bide hesap iptali diye bişey yok kimse senin hesabınla uğraşamaz. L2p yerinde olmuş, güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 çok iyi ya. eğlenceye taşınmalı bu topic de. nereye açacağını bilmiyo hala = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bence haklı adam açıklama yapılmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Bencede haklı ki ilk gördüğümde Cons un neden kilitlediğini bende merak etmiştim. bir açıklama yapsada herkes gerilmese burda? Cons hadi rep vercez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 penis anüs demek eğer yetersizce küfür etmeye çalışmıyorsanız yasak değil. ben size "annenizin vajinasına penisimi sokmak istiyorum" desem oturup ağlamaz mısınız? bak bu cümlede de küfür filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar