Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Jaan

Öne çıkan mesajlar

@mortis haha evet eurogamer'in meshur darkfall reviewini biliyorum o yuzden ben de allah eurogamer preview mi atmis nasil giydirmislerdir simdi diye okumaya basladim ve sok oldum sonra optimizm karsisinda.

@wezeir download ben de bayagi bi hizli olmustu, acaba modeminin firewalli mi engelliyor torrent olayini? Gerci benimkinde elle bi ayar yapmam gerekmedi, hani kimse seed etmiyo desem SV'nin seed eden bir iki clienti vardir herhalde 24 saat acik ne biliyim
Sosyal ağlarda paylaş

bence de dagilmasin olay ekstra basliklik bisey yok oyun cikinca belki ihtiyac olur

@smarthan yok silah yapma degil de savasci bi char actim onla takiliyorum milleti kesiyorum filan ama red olma olayi kotu, cok kesemiyorum o yuzden. milleti 0a getirip birakiyorum. Yay yapan adami sildim malesef :(
Sosyal ağlarda paylaş

sonunda yeni bilgisayarimi toparladim, i5 750 ve ati 5870 ile MO dayanamadi ve 1920x1200de uctu tabii, 42 fps-60 fps arasinda gidiyor kare orani, oyun bambaska bir hale burundu direk yahu. Farmlamaya gelen rede o franeratele dalip araliksiz yumruk saydirinca direk tuydu eleman :) Geri gelince yine kovaladim yine kacti (atli ve oklu olarak)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...