kerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yeni client gelmez bence artık patch teknolojisine geçtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Dwinz said: yeni stres test yok mu? hazır olda bekliyorum . Şu yaptıklarının testlerini bi yapsınlar hele sonra yine yaparlar =) Tahminen bu street testler open betanın hazırlıkları gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kutum geldi (:D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 OLeyyyy! (ben niye sevindiysem) Hani nerde foto isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 @mortis haha evet eurogamer'in meshur darkfall reviewini biliyorum o yuzden ben de allah eurogamer preview mi atmis nasil giydirmislerdir simdi diye okumaya basladim ve sok oldum sonra optimizm karsisinda. @wezeir download ben de bayagi bi hizli olmustu, acaba modeminin firewalli mi engelliyor torrent olayini? Gerci benimkinde elle bi ayar yapmam gerekmedi, hani kimse seed etmiyo desem SV'nin seed eden bir iki clienti vardir herhalde 24 saat acik ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Wezeir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 neyse iş yerinde başka bir siteden çektim clienti.. akşam bırtakırım patch e.. muhtemelen yarına girebilecem oyuna...birde bu çektiğim clientde önceki charlar silindi mi acaba?.. umarım indirdiim clientte bi sorun çıkmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Thief kastım bi tane aşırı eğleniyorum ya süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bendede şu unreal reklamı fln geçince run time error verior. nabıcaımı bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bi crafter awaydi, adamdan 15-20 tane sword-dagger çaldım ya ahaha bi gelicek çanta bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 narsorla bi ara adamın tekinden 20 k maden çıkarmıştık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 mortal online sanki kendi bolumunu hakediyor gibi gozukuyor, paticik adminleri bir el atsa? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 @smarthan kac tur attik bankaya be loot bag kaybolmadan yetiselim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 senin karakter noldu silah fln yapabilio musun? bende giricem yardım edicem de run time error die bişi çıktı. bulamadım çözümü bu arada şimdilik pek lazım değil gibi mortal bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bence de dagilmasin olay ekstra basliklik bisey yok oyun cikinca belki ihtiyac olur @smarthan yok silah yapma degil de savasci bi char actim onla takiliyorum milleti kesiyorum filan ama red olma olayi kotu, cok kesemiyorum o yuzden. milleti 0a getirip birakiyorum. Yay yapan adami sildim malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sonunda yeni bilgisayarimi toparladim, i5 750 ve ati 5870 ile MO dayanamadi ve 1920x1200de uctu tabii, 42 fps-60 fps arasinda gidiyor kare orani, oyun bambaska bir hale burundu direk yahu. Farmlamaya gelen rede o franeratele dalip araliksiz yumruk saydirinca direk tuydu eleman :) Geri gelince yine kovaladim yine kacti (atli ve oklu olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 çıkış tarihini ocakdan q1 e almışlar. 1 2 ay fln daha zamanımız var demekki :)-D buglu çıkmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 cok guzel haber bu, sacmalamiycaklar yani. Benim buglar konusunda umidim artiyor git gide, sistemi oturtma sanslari cok yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bu bug listesine bakabiliyo muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bug tracker diye birşey var forumda fakat sadece oyunu alanlar görebiliyor sanırım, bug report edilip takip ediliyor, fixleniyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 beta forumlari herkese actilar, bug listesini gorme sansiniz olabilir, asagida bi link var ben girince bug tracker diye, beta forumlarina girince cikiyor sanirim altta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=07rZUCKeUXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dav1O6aCD0Q sonu iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hayvanları deniyorlar sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 salak salak buglar. çok eski video bunlar edit: pigli olan yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 düzelir düzelir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar