nrvana87 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bu ay pre-order ı wermeyi düşünüyorum bende finaller bi bitsin sırf adamlara en azından bi nebze destek olmak için alıcam oyunu. edit:vidyoya koptum yanlız şarkı markı süper olmuş:D
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 daha open beta olayı başlamadı dimi
narsor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 eregorn2 baslamadi, buraya yazicam baslayinca
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 crafting yok patchde. ama ne var belli değil. yeni bilgiler geldikçe editliycem
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet ben de onu gördüm şidmi hehe ya crafting sisteminden bi şüphem olmadığı için sorun gelmio bana açıkcaıs cidden güzel bi sistemi var anladıım kadarıyla sadece npcler yapio senin için, hani ne olacğaı belli olmayan b sistem olsa belki karamsarlaşırdın da ii zaten crafting olayı daha böel basic şeyler hallolsun asıl önemli olan o
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tahminen haritaya yeni yerler eklenicek. (tindreme ana şehri olabilir) stealing gelicek. 1 2 tane daha farklı skill gelicek ui güzelleşicek. başkada bişi olmıcak.
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 çok kalite bug http://www.youtube.com/watch?v=7IaHas14ntg atın yüzememesi değil. adamın suda kb olması ve kalkması fln
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 narsor şöyle bi bow yapmak lazım http://www.youtube.com/watch?v=QLilBZZKdqU taa nerdeki wiesente vuruyor. ve o kadar uzaktan 35 vuruyor
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya adam sallamıştır oku o sırada geçen bi adama çarpmıştır sanmiorum aim kastığını heuheu
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hayır tekrar seyret. taa uzakta wiesent (bufalo) var. yani nişanlayıp atıyor
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 gelicek patchlere bakarsak umut vaat ediyor. Bende pre yapıcam oyunu sanırım biraz daha geçsinde
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bekle biraz daha open beta olucak tahminen o zaman ki halien göre yapbence, en azından ben öel yapmayı düşünüom.
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 refine yapmak player skill olarak geliyor. (bu hafta gelicek ama bu patchle değil)
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mortis said: bekle biraz daha open beta olucak tahminen o zaman ki halien göre yapbence, en azından ben öel yapmayı düşünüom. olmazsa öyle yapalım ya hem pati olarak bi toplaşırız falan olur olur evet open betada alayım bende not: open beta tarihi belli mi?
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 belli değil. patch beklediğim gibi değil. tek dikkat çeken hırsızlık.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 neler değişmiş patchle anlatsana biraz, bi de stealing nasıl olmuş -Mortis
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 stealing şöyle çalışıyor. adama dönüp steal skilline basıyoruz. eğer skill yeterliyse adamın inventory açılıyor. bu snooping diye geçiyor. birde stealing skilli var. birşeyi inventoryden almak için stealingde yüksek olmalı. aynı şekilde almaya çalışığın şeyin armoruda etki ediyor. eğer steal skilli az ise yakalanabiliyorsun. gri oluyorsun. aynı şekilde karşı tarafın inventoryede bişiler koyabiliyorsun.
narsor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Patch notlari surda: http://www.mortalonline.com/forums/27714-patch-notes-v-0-10-13-15-november-30th.html Basta bir aciklama var: Buyuk bi patch degil, su an ekip ana ozellikler uzerinde calisiyor... gibi birsey, Sanirim patch'deki var olan seylerin yaninda patche girmeyen test edemedikleri seyler var buyuk sayilabilecek, ama muallak tabii olay :) Bu arada yine torrent, hadi hayirlisi :)
narsor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 neyse karakterler gitmemis. Weapon bug duruyor yerinde. Oyun daha bi iyi cevap veriyodu komutlara ama az insan vardir oyunda ondandir buyuk ihtimal crossfire destegi yok, test ettim calma stili ilginc olmus, atli karakterle sehire girdim herkes etrafimi sardi, annecigim dedim inventory bosalmadan tuydum direk :)
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 narsor kılıç savurma animasyonu hızlandı fln diyorlar. nasıl iyi mi ?
narsor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 valla bana daha iyi gibi geldi ama emin degilim, denemek lazim daha fazla, bugun girerim oyuna yazarim daha fazla, dun aksam daha iyi gibiydi
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bu 2 gün mount and blade oynadım forumda insanların combatı Mount and blade gibi yapın dedikleri gibi var . Aynı sisteme sahip ve mount ve normal combat aşırı akıcı ve güzel . Ço keğlenceli gelio kapışırken ve 300 mblık bi oyun . Yani MO şunu becerse efsane olur combatta.
Öne çıkan mesajlar