narsor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 haha az once oyunda bugli silah kullanan bi adami smarthanla kestik, adam ata 170 vuruyodu bi sekilde, smarthan bela oldu adama ogret bize diye, eleman gaza geldi ben tanriyim vururum, anlatmam bu silahin nasil yapildigini filan diyodu, neyse kesince aldik elinden herseyi, silahi da ele gecirdik bi sekilde :) Ustunden iki takim zirh, ev anahtari filan cikti, eglenceli oldu, iyi calismaydi, helal smarthan :) Adamin ata 80 vurdum, sonra adam atimi oldurdu, benim uzerimde calisirken smarthan girdi araya, o arada ati oldu, yerdeyken bi daha vurdum, adam beni yere serdi, kalanini smarthan halletti ama, adam beni olduremeden bitirdi isini direk lootladik. Zafer bizim! :)
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hahah ben tanrıyım die böbürlendikten sonra ölmek de komik olmuş hehe
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya aslında adamı ben gazladım. adama benim tanrım ol istediğini yaparım fln dedim :D
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 evini bulup girebilio musunuz öle bi durumda o anahtarla?
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 smarthan said: ya aslında adamı ben gazladım. adama benim tanrım ol istediğini yaparım fln dedim :D olsun ya daha detaylı yazmıştın o kadar nie editledin ki hehe
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 evet. evini bulursak gireriz ama kilidi değişmiştir
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mortis said: olsun ya daha detaylı yazmıştın o kadar nie editledin ki hehe gerek yoktu. baya öz anlatmış narsor :) ha birde benim karakterin rockye dönüştüğünüde söyleyim. yeni yaratılmış karakterlere 14 vuruyorum yumrukla. adam starter axe ile bana 6 vuruyor. rezillik
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 smarthan said: evet. evini bulursak gireriz ama kilidi değişmiştir peki evine girsen kasasını lootlayabilio musun hehe
narsor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 evet evet evine girip kilidini de degistirebiliyosun diye biliyorum. Yani ev de senin oluyor. sadece adamdan daha hizli eve ulasman lazim. E adam priest bulacak, sonra at bulacak, sonra eve gidecek. Sansi var :) Yazsaydin yahu smarthan dayanamadim cok eglendim ben giristim olaya kusura bakma :)
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 peki bişey sorucam ne abilityler var silahla kullandığn sadec emousela swing edip adama mı isabet ettirmeye çalışıosun ve silahının kalitesine göre ve adamın zırhına göre damage mı değişio. Yani silah abilityleri yok mu?
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 şimdilik sadece savuruoz. ama olucağını bildiğimiz şeyler -drop kick -kafa üstünden çevirip vurma
narsor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 silahin cesidi (mace, cekic, kilic), sapinin uzunlugu, uctaki bicagin ya da her ne varsa yapildigi maden, at ustunde olup olmaman ve at ustundeysen hizin, silahla ilgili skillin, hepsi damage'a etki ediyor. Ayni zamanda bunlar staminanin ne kadar hizli tukenecegini ve silahi ne serilikte savurabilecegini de etkiliyor. Strength'in de bi sekilde hesaplamalara katiliyor. Vurus stili olarak iki cesit var, normal savurma ve weak spot vuran dikine vurus. Smarthanin dedikleri olacak ve bunlarin bazilari arastiriken buldugun insanlardan ogrenilecek, sehirdeki npc'lerden degil
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yalnız adamın boşuna günahını almışız exploiter diye :(
narsor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 niye ki, exploiter bence iste? Yaptigi silah normal degil
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 e abi adamın yaptığı bişi yok ki. orda done yazısı açılıyormuş. bence oyunun kendinde var. sonuçta sopada silahtır :P kızılcık sopaa yapıp kafa göz giricen mesela
narsor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 haa evet canim, sonucta oyun izin veriyo olaya ama bug abi, eleman da kesfetmis bunu girisiyo millete sopayla :) mace 63 vuruyo sopa 75, 0 stamina yiyo ayrica, salla dur :) Saolin rahipleri misali, ciplagim zati (ehem :))
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 nyx sopa 75 mi vuruo :D abi olay süper yalnız. :D bide longla fln denemk lazım. ama o değilde bu adam 171 nasıl vuruyodu... yani bu silah en fazla 100 vurur
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 karizma bi resim buldum http://img268.imageshack.us/img268/6233/notevenamothercouldlove.jpg
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ahah silaha bak ya. 5 dk gireyim dedim oyuna. 90 vuran silah 112 vuruyor artık. nasıl bir atak artışıysa 5 dkda 22 artırdım damage. wiesenta 112 vuruyor ya :D bayram olmasaydıda wipe gelmeden silahın tadını çıkarsaydık :D
narsor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 tungsteel sap mi yaptin? uzunundan yap, kesin 150 vuruyodur :) Bu arada Azarath benim youtube videosuna yorum atmis bi de bana sopayla dovusup exploit ediyo diyolar diye, sakin ol canim celallenme diye geri mesaj attim, oyuna girer girmez tepeme binecek hepsi hehe cok eglenceli :)
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sap fln yapmadım. bu adamın silahı başlarda 90 vuruyordu. şimdi 112 vuruyor. (1 club skilline 1 damage artıyor. daha 35 lerde club skillim) 171e kadar yolu var :) azarah hangi videona dedi onu ? dayak yediğin videoya mı ?
narsor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 evet, TheDaki75 youtube logini. linki url olarak da koysam video olarak cikiyo, ayni videoya bogmuyum forumu, onceden gonderdigim link
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi o kesin exploit mi ? çünkü club die geçiyor. hani spear diye geçse tmm da. tmm damage dengesiz olabilir de exploit değil kesinlikle edit: klavye bozuk
Öne çıkan mesajlar