narsor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ciktim, yordu mortal, sabah girip kasinca :( bu arada messenger'dan haber filan gelmedi niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 okun sanirim sirri pespese oklari siralayabilmen, at ustu okculuk 50mi neydi, pes pese 3-4 ok sallayabiliyosun, ok dairesi tam buyumemis oluyor hem ama at ustunde ok olayi bugli daha tam gaz giderken ok atarsan ayaklarinin dibine dusuyor ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 o str ve dexle alakalı deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 strength cok olursa oku pes pese siralayabiliyosun, dexi pek anlamadim napiyor. Okta olay biraz ilginc, ilk cekiste nisan almak 3 aniye filan suruyor (dairenin iyice kuculmesi). Ama oku atar atmaz bir sonrakini cekersen daire kucuk cikiyor, yaklasik 1 saniye icinde ikincisini saydiriyorsun, hatta tam nisan almadan daha da hizli atabiliyosun ve yaklasik full dmg vuruyor. Bunu yapabilmek icin strength yuksek olacak o sart yoksa stamina bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ya benim bilgde sorun var sanırım. çok hızlı ok atmaya çalışırsam animasyonlar bozuluor. oku 5 sn sonra atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 narsor bu adamlar nasıl bu kadar damage veriyor at üstünde ? ben bi tane pigiron kılıç yaptım. 27 vuruyorum. (normalde 17 vuruyor at üstünde 27) mounted combat skilli 57. bu nasıl iş arkadaş. 10 bonus damage. hiç bişi değil. millet 110 nasıl vuruyor. acaba % olarak mı bonus yoksa +10 şeklinde mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Msrathan bir araya gelip denememiz lazim, okta 50 skill'le 27 vuruyorum, cift el kilicla 25 vuruyorum yine 40 filan sanirim kilic skillim. Bence en cok tungsteel degil damage vuran maden kilicta, ama duyduklarim dogru ise en cok mace vuruyormus, mace kullan dediler irc'de Ben daha cok armorlar arasindaki farki, axe'i filan denemek istiyorum, ama buyuk ihtimalle madenler filan hep degisecek beta'dan sonra (mantiken oyle olur herhalde diyorum). Ama devlerin dedigi her armor tipinin maden disinda farkli silahlara karsi farkli korumasi var. Su anda denemek cok kolay, eline biraz altin gecince maden veya tahta vendorundan herseyi alip deneyebiliyorsun, hazir durum boyleyken denemek lazim olasiliklari, o tahta maden tiplerini zor buluruz release'den sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bu arada son patch ile server'da bir sorun var o kesin, ara sira lagli node'lardan geciyorum, cok kotu lag spike'lar yoyurum, animasyonlar takiliyor filan, bazen de cok iyi. Son patch oncesinde hic boyle bisey yasamamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ah bu arada sabah dolasirken, duvarlarla devrili player housing alani buldum, cok guzeldi. Gateler yakinda eklenicek dediler giris cikis icin, ama goruntu gercekten harikaydi, ortada bir meydan, etrafinda evler, dista tahta duvari, resim kitabi gibiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kapısı açık bi eve dalıp nyx two hand kılıç buldum. 72 civarı sword skillimle 27 vuruyorum. tungsteel ile daha bi pis olur sanırım. ama atım yok işte. at üstünde kaç vurcam merak ediyom :P youtubeda videosunda 60 vuran bir adama özel mesajla sormuştum. "gold en çok vurandır sword için" demişti. ama gold da çıkmıo ki :D gold kasmak ölüm. yarın hepsini denicem. yazarım burdan. ama dediğin gibi herkesde mace var. mace kullanmak lazım gibi. okçuluğu da denedim baya bi. en iyi bulduğum yay asimetrik decurve olan. hem az stam yiyor hem menzil çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 guild şehirleri kurabilioz dimi? kurabiliyorsak sur çekip kale yapabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 öyle olcak diolar. şuan yok öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 inşallah olur. o zaman zevkli olur... bu arada oyunda kaç skill var? ve aynı anda kaçında master olabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 @eregorn guild sehri su an yok, etrafa duvar cekme playerlar tarafindan mi olacak hic bilmiyorum, hic oyle bisey duymadim ama belli olmaz. Skill sayisi su an cok fazla degil 20 filandir sanirim. Hepsini birden tavan yapmak mumkun degil. Su an oyunda olmayan skill cok (craftingle ilgili skill yok mesela). 100un ustunde skill olacak diye biliyorum ama tam sayi ne hic bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 swg de ve uoda(yanlış hatırlamıorsam) 2skill i masterlayabiliyorduk. eğer bunda da böyle olursa ben craftçıım dayı dicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 su anki haliyle bosta skill puani kalmayacak nerdeyse, 1000miydi neydi suan 300 var, daha ok silah maks degil, bunun baltasi var mace'i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 henrik ircde 74 primary skill olduğunu söylemişti. secondary kaç tane olur bilmem başta 800 skill point var. bunları dağıtıyosun. mesela binicilik max gathering max sword nerdeyse maxladım (ve diğer ıvır zıvır şelerle beraber) 350 skillim daha var. şuan için yeterli 800. ama 74 tane primary gelince kesinlikle yetmicek :) en basit hesapla 8 skilde master olunuyor. ama 8 tanede kimse olmaz. ıvır zıvır bi sürü şey olacak çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 og harika, en gicik oldugum sey, herkesin her konuda uzman olmasi oyunu kasip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evler belli yerlere mi yapılıodu yoksa istediin yere yapio muyun? sormuştum bu soruyu önceden de hatıralayamadım cevabı xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 smarthan said: henrik ircde 74 primary skill olduğunu söylemişti. secondary kaç tane olur bilmem başta 800 skill point var. bunları dağıtıyosun. mesela binicilik max gathering max sword nerdeyse maxladım (ve diğer ıvır zıvır şelerle beraber) 350 skillim daha var. şuan için yeterli 800. ama 74 tane primary gelince kesinlikle yetmicek :) en basit hesapla 8 skilde master olunuyor. ama 8 tanede kimse olmaz. ıvır zıvır bi sürü şey olacak çünkü bi dakka 800 skil lpoitin var dağıtıosun derken caplerini mi dağıtıosun yoksa direk swordsu 100 lüo musun? kasmaan gerek kalmio mu yani yoksa cap lerini mi dağıtıosun hani şu skilli 100 yapabilirim , şunu 50 yapabilrim max tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ya toplam 800 skill point var. yani bütün primarylerin toplamı 800ü geçemiyor. bunun dışında her bir primary skillin 100 skill capi var. yani teoride 8 skilli maxlayabiliyoruz. ama öyle olmuyor. çünkü farklı yerlerede az çok gidiyor skill pointler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evlerin yapilabilecegi alanlar sabit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 peki skill locklama gibişey var mı mesela UO da öle yapılıodu orda da 700 skill point vardı fakat işte 7 tane skill maxlıcağını önceden kararlaştırıp dier bütün skilleri kilitliodun artışını sırf o 7 skilli 100 lemek için bunda atiorum sen mining istemiosun ama gittin ölesine vurdun kazma ile arttı 3-5 o öle kalio mu yoksa silebilio musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Evet aynısı var işte, lock ve azaltmayı seçebiliyorsunuz. Yanlız oyunun durumu çok feci şu an, ilk betasında hiç lag yaşamamıştım şimdi oyun sürekli olarak takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 evet su anda lag sorunu var kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar