Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Jaan

Öne çıkan mesajlar

strength cok olursa oku pes pese siralayabiliyosun, dexi pek anlamadim napiyor. Okta olay biraz ilginc, ilk cekiste nisan almak 3 aniye filan suruyor (dairenin iyice kuculmesi). Ama oku atar atmaz bir sonrakini cekersen daire kucuk cikiyor, yaklasik 1 saniye icinde ikincisini saydiriyorsun, hatta tam nisan almadan daha da hizli atabiliyosun ve yaklasik full dmg vuruyor. Bunu yapabilmek icin strength yuksek olacak o sart yoksa stamina bitiyor
Sosyal ağlarda paylaş

narsor bu adamlar nasıl bu kadar damage veriyor at üstünde ?

ben bi tane pigiron kılıç yaptım. 27 vuruyorum. (normalde 17 vuruyor at üstünde 27) mounted combat skilli 57. bu nasıl iş arkadaş. 10 bonus damage. hiç bişi değil. millet 110 nasıl vuruyor.

acaba % olarak mı bonus yoksa +10 şeklinde mi...
Sosyal ağlarda paylaş

Msrathan bir araya gelip denememiz lazim, okta 50 skill'le 27 vuruyorum, cift el kilicla 25 vuruyorum yine 40 filan sanirim kilic skillim. Bence en cok tungsteel degil damage vuran maden kilicta, ama duyduklarim dogru ise en cok mace vuruyormus, mace kullan dediler irc'de
Ben daha cok armorlar arasindaki farki, axe'i filan denemek istiyorum, ama buyuk ihtimalle madenler filan hep degisecek beta'dan sonra (mantiken oyle olur herhalde diyorum). Ama devlerin dedigi her armor tipinin maden disinda farkli silahlara karsi farkli korumasi var.
Su anda denemek cok kolay, eline biraz altin gecince maden veya tahta vendorundan herseyi alip deneyebiliyorsun, hazir durum boyleyken denemek lazim olasiliklari, o tahta maden tiplerini zor buluruz release'den sonra :)
Sosyal ağlarda paylaş

kapısı açık bi eve dalıp nyx two hand kılıç buldum.
72 civarı sword skillimle 27 vuruyorum. tungsteel ile daha bi pis olur sanırım. ama atım yok işte. at üstünde kaç vurcam merak ediyom :P
youtubeda videosunda 60 vuran bir adama özel mesajla sormuştum. "gold en çok vurandır sword için" demişti. ama gold da çıkmıo ki :D gold kasmak ölüm.
yarın hepsini denicem. yazarım burdan.

ama dediğin gibi herkesde mace var. mace kullanmak lazım gibi.

okçuluğu da denedim baya bi.
en iyi bulduğum yay asimetrik decurve olan. hem az stam yiyor hem menzil çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

@eregorn guild sehri su an yok, etrafa duvar cekme playerlar tarafindan mi olacak hic bilmiyorum, hic oyle bisey duymadim ama belli olmaz.

Skill sayisi su an cok fazla degil 20 filandir sanirim. Hepsini birden tavan yapmak mumkun degil. Su an oyunda olmayan skill cok (craftingle ilgili skill yok mesela). 100un ustunde skill olacak diye biliyorum ama tam sayi ne hic bi fikrim yok
Sosyal ağlarda paylaş

henrik ircde 74 primary skill olduğunu söylemişti.
secondary kaç tane olur bilmem

başta 800 skill point var. bunları dağıtıyosun.
mesela binicilik max gathering max sword nerdeyse maxladım (ve diğer ıvır zıvır şelerle beraber) 350 skillim daha var.
şuan için yeterli 800. ama 74 tane primary gelince kesinlikle yetmicek :)

en basit hesapla 8 skilde master olunuyor. ama 8 tanede kimse olmaz. ıvır zıvır bi sürü şey olacak çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

henrik ircde 74 primary skill olduğunu söylemişti.
secondary kaç tane olur bilmem

başta 800 skill point var. bunları dağıtıyosun.
mesela binicilik max gathering max sword nerdeyse maxladım (ve diğer ıvır zıvır şelerle beraber) 350 skillim daha var.
şuan için yeterli 800. ama 74 tane primary gelince kesinlikle yetmicek :)

en basit hesapla 8 skilde master olunuyor. ama 8 tanede kimse olmaz. ıvır zıvır bi sürü şey olacak çünkü

bi dakka 800 skil lpoitin var dağıtıosun derken caplerini mi dağıtıosun yoksa

direk swordsu 100 lüo musun? kasmaan gerek kalmio mu yani yoksa cap lerini mi dağıtıosun hani şu skilli 100 yapabilirim , şunu 50 yapabilrim max tarzı
Sosyal ağlarda paylaş

peki skill locklama gibişey var mı mesela UO da öle yapılıodu
orda da 700 skill point vardı fakat işte 7 tane skill maxlıcağını önceden kararlaştırıp dier bütün skilleri kilitliodun artışını sırf o 7 skilli 100 lemek için

bunda atiorum sen mining istemiosun ama gittin ölesine vurdun kazma ile arttı 3-5 o öle kalio mu yoksa silebilio musun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...