Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 oha o kadar az zaman m ıvar 1 aydan az? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yilbasi oncesi sanirim cikaracaklar, biseylerin eksik kalacagi kesin, evet duzelmeler var, ornegin artik vendorlar da birbirinin ayni degil, ama ne biliyim, zor geliyor bana halen olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bu oyun gittikçe ilgimi cekmeye başladı :) Peki sadece first person wiev mi var 3d wiev yok mu mesela charı tamamen gormek filan, sadece charın gozlerinden mi bakiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 tek first person die biliorum göremiosun kendini yani 3rd person olarak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ehhh bu kötü bence yaw, FPS oynar gibi ,Counter Strike kılıclısı misali.Eklenmez mi 3d person filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yani darkfall da falan melee silahlar varken elinde 3rd persondı atabinerken falan da. ama cast ve ok atarken 1st persona geçiodu. Bunda nasıl bilmiom bunda hep 1st persondı die hatırlıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hep fps. ata binerkende öyle başka zamanda... ama farklı bir hava veriyor oyuna. mesela fps ata binme olayı çok ciks. kılıcı kaldırınca sağa sola eğilmek fln. ne bilim mesela ben ilk atımı aldığımda çıplakdım. buna rağmen kendimi şovalye gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kesinlikle eklenmez 3rd person view Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 birisi atini birakmisti sehre, ustune atlayip biraz surdum, e fena degilmis, ustunden fena atiyo namussuz :) Neyse surdum surdum sonunda loyalty yuzunden atti ustunden beni dort nala giderken, oldum malesef. Isin kotusu oyun yine cakilmaya baslamis duzeltirler umarim. Bugun girerken 100MB patch cekti, bayagi bi seyi duzeltmisler ama halen cakildigi durumlar var clientin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 steal skilli eklenmiş mi ? birde ben çok kere düştüm attan hiç canım gitmedi. yeni mi eklenmiş ? sonra at hızları artmış diyorlar doğru mu ? at üzerindeyken hala 190 damage atan adamlar var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 damage olayi sorunluymus dooru. Kosma hizi hic fena degildi. At ustunden dusunce canin gitmiyor. Oldugumde bi sekilde yukselmeye basladim (bug), geri geri gidip alcalirken dusup oldum, olunce de loyalty yuzunden oldun filan dedi. Ati nasil caldim ben de anlamadim sanirim loyalty bitmisti at icin, yoksa sonradan denedim kimsenin atini alamadim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bu arada ev tapusu vs almak amma pahaliymis yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ev tapusu dediğin evin planı mı ? 500 altın.. çok bişi değil. 3 saatte yaparsın. bizim guild evinin parasını komple ben karşıladım :D taktik var. bak sırf maden kaz. 600 granum yap yap vendora sat. yaklaşık 105 altın alırsın her 600 granumda ;) eve ahır eklenebiliyormuş :D Module B... her bir modul farklı şeyler ekliyor eve. evi atölyeye çevirmekde böyle olucak sanırım narsor bugün gircen mi oyuna.. saat 6 gibi fabernumda buluşup ev yapalım beraber :D parayıda ben ayarlarım hem :D yeni öğrendim modul A vendormuş. modul B ahır. ama d ve c hakkında bilgi yok. A yı eklersek B yi ekleyemiyoruz şeklindede bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Taming 43, atlar benden :) yapalim bi ev, ama bu aksam yemege cikicaz, sanirim 7 gibi filan gitmem gerekir malesef :( Valla bulusup yapalim biseyler, atla bayagi bi dolastim ortaligi, hic fena olmamis terrain, guzel oyun olacak bu. Bu arada niyeyse millet evlerin kapisini kilitlemiyor, ahir modulu olan evlerden at cala cala surme skilli 50 filan oldu :) Artik kendime bi at tameliyim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 At ustunde dehset sacalim ortaliga hehe kotu hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 olur nasıl istersen :D o değilde nasıl çalıosun atları ahırdan ? bu arada skill gain 5 kat fln artmış die duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yarın yapalım bi ev. ben bugün 500 altın biriktirip üstüne bide 10 000 granum biriktireyim. rahat oluruz :) bide guild kurarız. herkesi düşman ilan ederiz. pk olmadan herkesi keseriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 narsor karakteri yaratıyorum. adımı yazıyorum. spawn bölgesini seçiyorum. ama enter game diyince hiç bişi olmuo sorun nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ilginc? ne olabilir ki sorun hic boyle bisey duymadim, server hep acikti yarin bakalim ev olayina, fabernum'dayim, bi sure ev var ortalikta, guildler dolusup canimiza okuyabilirler ama olsun eglence olur Bu arada at ustunde neyle savasmak lazim kilicla kurtlara filan vuramadim valla, polearm filan mi denemek lazim acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 karakter ekranindan yarattigin heykelin ustune tikliyosun di mi? karakterin sembolu olan heykel, yarattigin herkes acilis ekranina diziliyo, birini secmen lazim da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu arada sudan geciyim dedim atla, aninda olum, koprulerin stratejik oneminin ne oldugu cikti meydana boylece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 nası anında ölüm. at boğuluo mu suda ? senide mi götürüo ? ya bu karakteri yaratma ekranında isim yazıp loc seçip doğuyozya . hani orda altta "enter game" "save" bide exit var. orda exit çalışıo. arkada animasyonlarda devam edior. ama enter game ve save çalışmıo. yani karakter heykelini yaratamıorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hah o ekranda heykeline tikla karakterinin, yaratinca orda cikmis olmali, sangirt diye bi ses cikacak heykeline tiklayinca, kabugu kirilacak karakterin, ancak o zaman girebiliyosun At direk boguluyo, senin yuzup cikman gerekiyo. Enteresan bi durum bi dakka save mi var? bi bakiim suna Baktim, sanirim ikinci ismini filan yazmadin, isim kisimlarini doldurup save et, karakter secim ekranina donuyo, simdi bi karakter daha yarattim, iki ismi de doldurmam gerekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ya herşeyi yapıyorum. daha karakter yaratma ekranından çıkamıyorum ki. heykel fln gelmior yani. ad conmayan soyad conaroglu (:P) .. yok yani olmuyor. yazıorum herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 haydaa, onceki ekranlarda anani babani seciyomusun? belki onlar eksik kaliyo? herseye tikla bi kere denemek icin, combolarla filan oyna, cok gicik Bu arada her seferinde tum dosyalari kontrol etmekten vazgecmis patcher, cok mutluyum artik :) Bugun atla bayagi bi dolastim, zirh yaptim, millete carpip atla yerlere yuvarladim eglendim bayagi bi, ama elimdeki kilicla hic bi hayvana vuramadim, ne kullanicam onu bulmak lazim Smarthan bu arada ben evden cikmadan Fabernum civarinda bulusabilirsek ati sana veriyim ugrasma tamelemekle filan, vakit aliyo sonucta, hizli mizli ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar