smarthan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yeni expansion gelicek bu ay. onda varmış tutorial falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 release den 1 sene sonra tutorial iyiymiş sdasad Yalnız expansion ile gelicek ozellikler bombaymiş,world deki aynı cinsten tüm hayvanlarin(atlarin mesela) healti,speedi,str vs birbirinden ayrı olacakmiş.Belli bir kapasiteleri olacak ve ona gore egitebilir olacaklarmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Li38QnIVoPI&feature=youtu.be&hd=1 videonun sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 devam eden varmı arkadaşlar hala oyuna ay sonu gelecek expansion ilgimi çekmiyor değil hani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 oyun ne alemde şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 herkes dawnı bekliyor sanırım. bu hafta falan gelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dawn gelince bi trial account acicam, sonra sanirim alirim bir ay oynama suresi, bakiyim bir ne hale gelmiş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dawn geldikten 1 hafta sonra bak. muhtemelen server kaldırmaz ilk gün sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 trial actim bakiyorum, oynayan varsa haber versin burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 trial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 evveet yok mu su an oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 çıktı mı dawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 çıkmadı. 9unda diye söylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 çıkmadı, ilk haftaki olası buglar korkutuyor insanı :) Ama dayanamaz girip denerim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 benim bu oyunu alasım var ya hala. exp çıkınca bi topluca trial yapalım yine. o zaman hiç bug falan da hatırlamıyorum la gayet tatlı aksiyonlarımız olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sonra adamlar yeni şeyler ekledikçe ağlamaya başlamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ahaha doğru e o zaman şimdi EXPANSION geliyo daha beli doğrulmaz oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kaliteli bişey yapıp trialı açarlarsa populasyon iyi olur bi süre oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sonra başlarız yine birisi maden kazar birisi atla madenleri taşır birisi madenleri eritir diğeri de kılıç yapar çinli gibi çalışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 çıksın expansion, bekleyelim bikaç gün görelim millet neler diyor buglarla ilgili, durum kötü değilse konuşur açarız karakterleri, iş bölümüyle hızlı başlangıç yaparız olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 benim sınavda bitmiş olacak 1 2 haftaya. gelirim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 guzel guzel, yıldönümü geliyor olması lazım oyunun yumurtlasınlar güzel bişiy de takılalım, standart oyunlar baymış beni katlanamıyorum, rift çok güzel örneğin, ama dayanamıyorum standart olaylara artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=goBSceblHpY bu sefer olmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 götüntüler güzel, 1-2 gündür biraz trial takıldım, birçok problem çözülmüş ya da rahatsız etmeyecek hale gelmiş gibi, bakalım dawn'dan sonra ne hale gelecek oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 valla anlayan biri test etsin bu oyunu ona göre bende düşünücem. zaten acc var.10 kişilik bi grup çıkarsa maceraya atılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar