bck Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 tavla satranç batak gibi görünürde basit ama yazılması için çok fazla marifet gereken bir uyg. (min kod satırı ve bunu bir oyuna entegre etmek).en basiti vendor bug u yahu gözümüzüe girdi artık bu bug nasıl fixliyemiyosun arkadaş (beni en fazla düşündüren olay teknik yetersizlik). benim oyunu kötülediğimi düşünenler varsa yazdıklarımı sallamasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yok abi yanlış anlamışsın. fanboy olacak kadar oynamadım oyunu ben. ama adamlara inancım tam yani. bilmiyorum niye ama çok sempatik geliolar :P ha bide devlerden biri şey demişti. flash ile kodlamak basittir hızlıdır fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yok kardeşim estafrullah senin için demedim.ben biraz bu oyuna bodoslama atladım sitesideki videolara ve kendi forumundaki yazılanlara bakarak.biraz oyun yanlış aksettiriliyor yapımcısı tarafından ondan dolayı başlayacaklar bilgilensin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bck sonucta yazdigin hersey gayet mantikli, kendini kotu hissetmene gerek yok, kotu olan seyler kotu sonucta, uzun bi sure skiller yok oluyodu mesela, nasil cozemediler haftalarca anlamamistim, herseye inanirim o yuzden, napiyolar adamlar development ortaminda anlamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 şu oyunu adam etsinler valla soğudum he ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 umut vaar, benzer projelerde bulundum, adamlarin cok kotu oldugununun kaniti degil bu, yanlis hesap, yanlis yonetimle cok rahat bu duruma duser yazilim projesi. Para bitmezse birkac aya toparlama olasiliklari var kesinlikle olayi Su anda ayri kollardan dalip kodla cok oynuyolar demek ki bu kadar bug olduguna gore, kodu oturtabilirlerse is duzene girer. Oyunu inanilmaz eksik bi sekilde surmusler piyasaya o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 evet paraları bitmiş o yüzden sürmüşlerdi. ayrıca development ortamında napıolar sorusuna yanıt vereyim. ön siparişleri aldıklarında o paranın bir kısmıyla yeni yere taşınmışlardı. fotoları vardı.taşındıkları yerde bi oda da wii var fln. demekki işi olmayan gidiyor wii oynuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 vay be, bilseydim basvururdum oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ress gelmiş abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 evet enteresan haber bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 para karşılığı resliceksin milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ress derken biraz açabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Ölüyü diriltiyor işte mage'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 mageler baya lazım olacak ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 alpha iken zaten devler söylüyordu biz mageleri dps sınıfından çok support olarak planladık diye. priest oluyor işte accuk. ama fikirlerini deiştirmişlermidir bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 butchery falan istio bi çok kişi. ne olacak ki gelince bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Valla onu bilmiyorum da, epic patch epic patch diye ağladılar aylardır, bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ağaçlar çok itici şuan mesela. sadece ağaçları değişmelerine yetsin yine olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=jN9PMBl84A0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yanlış hatırlamıyorsam oyun speed tree kullanıyor zaten 5.2 den önceki versiyonunu kullanmakta.5.2 ye geçince nasıl bir değişim olur bilemiyorum.olay speedtreede değil server a yüklenmemek için ağaçlarda textureları düşük tutyolar diye okumuştum aslında ağaçlar normal texturelarla gayet iyimişmişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hayır speed tree kullanmıyor oyun. sadece engine speedtree 4 ile uyumlu. mesela trailer vardı hani başında şu gergadanlı herif çıkıyor tindremden. orda ağaçlara bak. onlar speed tree 4 ile yapılmış. çok daha güzel duruyor demi ? henirk falan bunu çok açıkladı.(ama sen sanırım oyunu yeni takip etmeye başladın bilmemen normal yani) başlarda varmış speedtree 4. sonradan performansı çok kötü etkilio die kaldırmışlar. kendi yaptıkları dandik ağaçları koymuşlar. (şuan onlar var) bu yüzden speedtree kullanmıolardı. mesela diceksinki 4 kaldırmıyor performansı düşürüyor 5 nasıl kaldırcak.epic patchin bi etkiside bu diye biliyorum. optimize edicek daha iyi. edit: parantez içi hakaret gibi olmuş yanlış anlaşılmasın öyle bi amacım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 valla gözüme mi inanayım henrik'e mi hiç inanasım gelmiyor kendilerine. bu kullandıkları speedtree ağaçlarının low res'i istersen speedtree.com/trees'den bakabilirsin.bu oyuna ağaç yapabileceklerine inanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 tamamda niye speed tree kullanmıoz desin ki ozaman. hani çıkar sağlayabileceği tek bişey aklıma gelio böyle diyerek o da ağaçların dandikliğine bahane bulmak. e ama zaten st 4.2 desteklediğini herkes biliyor oyunun. ve open betadan beri st 5 e geçilcek deniyor. 4.2 den 5 e geçince çok güzel olucak ağaçlar da diyebilirlerdi. aynı yere varırdı bu. yine eski sürümünü diyerrek bahane bulmuş olurlardı. o değil bide st sadece ağaç modellemesi olmadığı söylemişti henrik. mesela yapraklara animasyon veriyormuş vs. e buda yok oyunda ? sürekli mmorpg.com dan okumamak lazım bişiler. dedim ya önceki sayfada o linki bi okudum direk içimi kararttı. tamam bunlar yok dememek lazım. doğrudur belki ama tek taraflı okumamak lazım. ta 2009 mayısdan beri takip ediyorum forumu. misal sv ile ilgili en çok sevilen şey hep güvenilirlik ve iletişimi oldu. oyunu baya savundum gibi oldu ama o adamlar dediyse yalandır mantığı çok yanlış geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bana biraz gelecek için hep bi umut verme durumları var gibi gelior.hani st kullanmıoruz kullanınca siz görün gibilerinden.mmo okuma olayını anlamadım.işallah oyun istenilen düzeye gelir bende çok istiyorum bunu ama, benim gibi endüstriyel standartlarında oyun bekleyip bulamayınca sinirlenen çok.aslında release den beri pek birşey gelişmedi tamam ortada bir sürü patch var insaf diyebilirsin ama aynı durumda büyük firmaların yapacağı tek şey olur oda oyunu çöpe atıp yeni projeler geliştirmek.işallah sv büyük atılımlar yapar.çünkü forumda tamamiyle fanları kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bizde bekliyoruz işte ne zaman düzelicek diye. hani o kadar savundum da oynadığım yok benimde. 1 ay sonra falan açıcam hesabı eğer düzelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar