Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 character background'lar hala karışık durumda mı? release'den sonra deneyen biri yardımcı olabilir mi? slag hauler açıyorum ama pek bir alakası yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Sereglin said: crimson-imperium.net sitesine girip, orada Mortis,Sereglin,Screwy vs veya baska birinden ornek olarak alip. Application atin(Turkish Squad icin geldiginizi yazin applicationin icine). Karakteri fabernum'da baslatip, teamspeak serverina girmeniz gerekecek. Suanda 40 kisi aktif olarak ugras icindeler. Bir gruba dahil edilirsiniz yani. yapayım bir application. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Karakter yaratırken benim backgroundlar duzgun geldi, eskiden mirrored idi (3 patch kadar önce). Kitap okurken alt skillerin kaybolması bir patch önce baktığımda düzgündü, sanırım halen öyle. Lag/desync görmedim henüz, dün Fabernumda 20-30 kişi varken sorun olmadı. Pet node sorununa bakıcam, benim için de kritik. Dediğim gibi 1vs1 combat deneme şu anki hedefim ,sonraki hedef pet node muhabbeti, atla köprü geçme vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bu elemanlar patcher olayını pek iyi yapamamış, patchi yükleme esnasında bi şekilde kapatıp tekrar başlatırsan, yükleme çok çabuk bitiyor ve yeni patchi çekmeye başlıyor. Dün bana öyle oldu oyunun "eski" sürümüyle oynuyordum ama latest görünüyordu. reinstall yaptım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 şuan fabernum etrafındaki kayalarda mining kasıyorum da hepsi poor quality ve skill başına 1 ore alıyorum. bunların reset süreleri hakkında bilgisi olan var mı ? veya bug falan mı bu artık paranoyak oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 öle şehir yakınlarındaki mekanlarda çok az çıkar ve poor oluır gidip uzak mekanlardaki yerlerde kazarsan daha çok miktarda maden çıkıo, bug değil yani normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Anladım, 2-3 aydır pek takip etmiyordum da şuan oyunda pack horse falan öyle birşey var mı bu tarz işler için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pack horse daha yok ama koyacaklar die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi bide dex kasmak için npc dövme olayı kalktı var mı yaratıcı fikri olan? ole her gördüüne dalamıyon zaten..domuz avcısı olcaz buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 betada box yapıyoduk 3 4 kisi bildigin resting kasıyodu biri bizde yukleniyoduk.. betada warriorumu tamamlamam kitap okumalar haricinde total 5 - 6 saat surmustu box yaparak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 öf çok iyidi o box :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Şöyle küçük çaplı organize olup craft işine girsek? paldır küldür fighterla başlarsak saçma olmaz mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yok abi millet genelde tamer falan açıyo.fighter fazla yoktur.. bizim avantajımıza olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Tamer + swordsman olayı nedir, yanıma blocking+kalkan alsam resting olayına fazla SP veremeyeceğim ama yine de sağlam bir karakter olur mu, beta'da böyle bişi denemiş olanınız var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 arkadaşlar vente gelin konuşalım, evet hemen fighter açarsdanız kılıç nerden bulacaksınız gibi sorunlar, 4 kişi bir araya gelirsek bayağı bişeyler yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Sylian said: Tamer + swordsman olayı nedir, yanıma blocking+kalkan alsam resting olayına fazla SP veremeyeceğim ama yine de sağlam bir karakter olur mu, beta'da böyle bişi denemiş olanınız var mıbetada tamer + sw ile agzımıza vuran adam wardı.. benim istedigim tamer - mage idi cunku petinle beraber savasırken koordinasyon daha zor.. bi de mage sayesinde heal atabiliosun petine ekstra olarak.. ya da bilmiyorum physical bi bandage eklediler mi elle yapabildigin tabi.. blocking + kalkan alsam demissin ama karakterlere build yaparken geriye kalanlardan ne aldıgına da cok baglı ve nası oynamak istediginde de cok baglı.. kalkan damage durmak icin mecburi degil parry edebiliyosun sonucta swingleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kalkan vaktiyle sağlam damage emiyordu, ama staminayı da bitiriyordu, onun yerine kılıçla vurup indirmek daha mantıklıydı, ama stamina ayarlarını değiştirdiler diye biliyorum. Girip oyunda denemek lazım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ya bu inventory/storage bug'ını düzelten patch geldi mi? bize göre saat 4 civarı gelcek falan diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 irc'ye bağlanabilen var mı ? ISP segment banlandı falan diyor bot yüzünden bağlanmıyor nedir bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 afk macroing is allowed. nası lan? ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 irc'ye baglanabiliyorum ben, sorun çıkmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Tamam ben de bağlanabiliyorum dünden beri, bu arada bugün patch gelecekti geldi mi? Şirketteyim şuan giremiyorum siteye aşırı merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 gelicekti ama sanırım yeni bişey eklemek için değil de bugları temizlemek, loot olayını daha bi sakin hale getirmek için diye biliyorum. Ayrıca şu an itibariyle patch filan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Ne durumda şimdi oyun? Ben en son nisan ayında oynamıştım. Release olmuş , düzelttiler mi bugları falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Dünkü patchten sonra, en rahatsız edici bug lar düzeltildi gibi. Ben memnunum valla şuan oyunun durumundan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar