Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trammel-Feluccia / Soru


Saeros

Öne çıkan mesajlar

oyle kolay degil....... trammel da da ham madeler (dogru mu dedim:?) daha az cikiyo fellucia gore... yani diyelim minerinla bir vurusta 1 ore cikariyosan felluciada 2 ore cikarirsin... hep 2X more hide da da oyle 3 aliyosan 6 timi ne aliyosun felluciada o oyuzden insanlar bazen fellucia gitmek istiyolar olme riskini goze alip .... daha fazla ve daha hizli toparlamak icin[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact."

- Homer Simpson
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

trammelda bir player başka bir player'a saldıramayacağı gibi hiçbir şekilde zarar veremez. summon edilmiş herşeyin player'a saldırmaması ve player'ın da saldıramaması, birinin üzerinden geçince stamina'nın düşmemesi, yaratıkların mass büyü yapamamaları, field'ların içinden geçebilme falan hep bu yüzden. ayrıca sadece madenler falan iki katı değil skill artışı da iki katından fazla fellucia'da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
madencilik felde yapılır. brit. de moongatein kuzeyindeki dağın yamcında yapın madecilik orası town guard içinde. ara sıra saldıran oluyor hiç takmayın korkak demesine basın guards ı.[signature][hline]What do you crate worlds??
Are you the God?:lol:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...