Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arena S4


Solozzo

Öne çıkan mesajlar

Selam, oyuna uzun bir aradan sonra geri döndüm ve baktımki her anlamda karakterim yetersiz kalmış. :) Bu nedenle Arena Sezon 2 kıyafet ve silahlarını almaya karar verdim ama honor puanı ile bunları alabilmem için sanırım Season 4'ün gelmesi lasım. Sizce sezon 4 ne zaman gelir? Bekelmeyip season 1 item'larını mı alsam yoksa beklesemmi? :) Şu anda AV yaparak 2-3 saatte 7k honor puanı kazanmak mümkün (premade) ve 3 günde daily questten gelen bonus ile birlikte yaklaşık 33k HP yaptım, 70k yapmam halinde istediğim parça ve silahları alabiliyorum.

Sizlerin tavsiyesini bekliyorum, teşekkürler. ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence haziran ilk haftasında s4 gelecek (KJ de bu dönemde yattara olacaktır muhtemelen)

Honor harcama olayına gelince. Ben de pvp için yeni bir NE Rogue kastım üzeri falan full yeşil :p Öncelikle cap olan 75.000'e ulaşıcam. hala s4 gelmediyse ring, necklace, bot gibi itemlardan birini alıp tekrar cape kasıcam, bu şekilde honor puanını tepede tutucam. gladiator setlere 15~k honor vermek pek mantıklı gelmiyor bana. rep reward olarak verilen itemlar ile idare ediliyor AV'de :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saol cevap verdiğin için arkadaşım, benim karakter 2005 mayıstan beri aktifti, 6 ay ara vermiştim bir geri döndüm ortamlar çok değişmiş :P Eline sword alan dps in kralıyım diye bağırıyodu raid'lerde, bende gelemedim bu duruma gquit yaptım verdim kendimi bg'lere emektar Consurtium dagger'ım ile :)) Yinede char üzerinde 2 parça t4 mevcut ve ring'ler ve neck yine kara dropları. Hatta ben armory veriyim genel bir değerlendirme yapalım :) Ama ne olursa olsun isterseniz küfür edin ben sword oynayamıyorum, ambush ve backstab yapmadan tad alamıyorum Rogue'dan :) O yüzden mutlaka dagger gideceğim ve sanırım S2'nin honor'a düşmesini bekleyeceğim. Haziran başı fena değil o zamana kadar bende Honor Cap'e ulaşmış olurum büyük aksilik olmazsa:) Teşekkürler yeniden.

Armory Linki:
Solozzo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PvP yapıcam diyorsan önerilerim;

- Eğer Aldor Exalted isen, Necklace için Shattered Sun'a exalted ol ve epic necklace rewardı kullan;

- Vindicator yüzüğü alabilirsin rahatlıkla. Aynı şekilde Vindicator bot, kemer ve bileklik de şu aşamada fena olmaz honoru fazlasıyla farmlarım diyorsan.

- Son olarak ciddi biçimde arena yapcaksan ShS non dagger öneririm, fist/sword/mace kullan. Hatta 200 kadar badge kasıp, adadaki badge vendordan Fistleri alırsan tadından yenmez. yok ille de dagger ile PvP yapıcam diyorsan Mutilate şu an için tek seçenek görünüyor. Mutilate için off hand dagger 45 badge karşılığında süper olur.

edit: typ0
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

topiği açan arkadaşla tamamen aynı durumdayım.. Rogue'u oynamayı Kasım sonu gibi bırakmıştım.. Full Kara gear var üzerimde.. pvp gear olarak hiçbişey yoktu nerdeyse..

Şimdi kastım biraz falan 308 resilience yaptım Thrallmar/Cenarion Expd. honored reward olarak Opportunist diye bi set koymuşlar yeni. Dungeon seti gibi ama pvp seti. 2x parça bonusu +35 resilience'ı görünce atladım direk.. stam falan biraz düştü ama hiç honor harcamadan ve eski itemlerımın da yardımıyla 308 resilience yapmış oldum.

Honor biriktiriyroum.. 46K falan oldu şuanda, ilk amacım s2 swordlarını alıp pve'ye atılmaktı ama malesef umduğum 2 pve guildide rogue almadığı için pve'den umudu kestim gibi gözüküyo.. Yazık valla çok iyi işler yapardım..

Spec'le alakalı birkaç söyleyeceğim var:

Elimde Malchazeen ve s2 offhand dagger var. Shadowstep ambush speciyle BG'lerde inanılmaz işler yapabiliyorum.. Arena için rezalet bir gear aslında ama BG'lerde savaşa girmiyorum millet kapışmaya başlıyo birinin canı azaldığı gibi SS ambush 5K'lık ambushlarla acayip zevk alıyorum valla :) Çok şerefsizce bir taktik diyebilirsiniz belkii ama ROGUE'UM kardeşim.. İşim bu.

Her türlü caster'ı saniyeler içerisinde indirebiliyordum o specle.. Şimdi mutilate'i özledim diye ona bi geçtim.. ama etraftan izlediğim kadarıyla ve yaptığım araştırmalardan sonra en iyi PvP specinin combat/subtlety karışımı olduğuna karar verdim.

2x mace aldıktan sonra hemo ve mace karışımı 0/28/33 bir spec yatpım.. subtlety'de cheat death'e kadar geliyrouz combatta da mace specialization alıyoruz ve inanılmaz sonuçlar elde edilebiliyor bu specten. Hem inanılmaz bir survivalability hem de süper kontrol var. Daha kullanıp test edemedim malesef çünkü lanet s4 gelmedi bir türlü..

Ayrıca hala s2 sword mu alsam mace mi karar veremedim.. PvE guildi bulmak imkansız gibi şu aralar o yüzden ağırlıklı bi derecede mace'e kaymaya başladım.

S4 gear'ı bi gelsin.. aldığım s2'lerle resilience'ım 420'yi geçicek. O zaman arena'lara da başlayabilirim muhtemelen.

Başarılı arena rogue'ları varsa bu arada.. maksimum resilience'ı kaçta tutuyorsunuz tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.

Bi de yetenekli baya iyi dps yapabilen bi rogue arayan pve guildi var mı bildiğiniz :) Büyük ihtimalle yoktur da yine de bir sorayım dedim.

Auchindoun'da UD rogue'um.. isim: Anasazi

Warzone var Türk guildi Archimonde'u falan kestiler yeni ama rogue almıyorlarmış malesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer yüksek ranklerde oynuyorsanız shs olmaktan başka çareniz yok bir rogue olarak, çünkü karşı setuplarda mage, rogue, druid gibi mobility gerektiren ya da warrior, druid gibi armoru yüksek olan classlar var sadece (istisnaları saymıyorum) . Mutilate buildle bu ikisi de mümkün değil. Bir muti. rogue'un warrior kesmesi pek mümkün değil açıkçası, tamam arkanızda healer varken gerçekten iyi iş yapıyor ama gerek warrior'u stuna almanın zorlukları gerekse aldıktan sonra dmg verememek üzücü. Aynı şekilde sizi sürekli novaya alan, yerinizden oynatmayan, blinkle kaçıp duran cıv cıv ice lance atan bir magei de mutilatele kesmek pek mümkün değil çünkü shs ve preparation gibi mobility artıran 2 talentten mahrum kalıyorsunuz.

Zaten combat dagger, shs dagger falan direk yalan. 3k-4k ambushun şu anki arenalarda hiç bir manası yok, her class 10k+ hpye sahip ve genellikle ambushtan aldıkları dmg'i neredeyse instant healleyebilen healerlara sahipler. Ayrıca cs gibi garrote gibi movelar varken ambush ultra gereksiz. Eh shs dagger olup da shs cs bs ya da shs garrote bs falan yapmak da pek faydalı şeyler değil zaten bs'nin energy cost'u gereksiz fazla.

O nedenle gogo shs sword/mace/(belki)fist
Ama bence 5v5'deki çok iyi combat sword/mace hybrid buildleri ve daha yüksek min dmg.e sahip oldukları için fist direk elenebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

While Season 3 is still going strong, we wanted to announce ahead of time the rating requirements that will be present for arena items once Season 4 begins. We also wanted to give everyone a heads up to some changes that will be in an upcoming patch, altering how points are gained and players are matched in the arena system. The patch with these changes is scheduled to release before the start of Season 4.

First though, the rating requirement changes:

When Season 4 begins, Season 3 items will be reduced in personal and team arena rating requirement to:

Shoulders: 1950
Weapon: 1800

The new Season 4 items will have the below personal and team arena rating requirements:

Shoulders: 2200
Weapon: 2050
Head: 1700
Chest: 1600
Legs: 1550
Gloves: none
Off-hand: none

In addition, some of the Season 4 quality items that will be purchasable with honor will also carry a personal and team arena rating requirement:

Boots: 1700
Ring: 1650
Bracers: 1575
Belt: none
Necklace: none
Trinket: none

The Season 2 items, which will move to the honor system when Season 4 begins, will continue to have no rating requirement.

The changes to the rating requirements for these items reflect the nature of the items, their power, and the relative difficulty that should be had when attempting to obtain them. These items are comparable to those found in the newest 25 person raid zone, Sunwell Plateau, and should therefore also feel very challenging to obtain.

To help ensure that the challenge in obtaining these items stays true to those achieving these ratings, we'll also be implementing new rules with an upcoming patch to curb practices that undermine the core concepts of the arena system. These rules are as follows:

* If a character’s personal rating is more than 150 points below the team rating, they will earn points based on their personal rating instead of the team rating.

This means that a player cannot join a highly rated team and begin earning points based purely on the pre-established rating of the team before they joined it. They'll need to compete, improve, and gain a personal rating worthy of the points they would receive.

* If the average personal rating of the players queuing for a game is more than 150 points below the team’s rating, the team will be queued against an opponent matching or similar to the average personal rating.

This means that players cannot join a highly rated team and immediately face highly rated opponents, easily and quickly bringing their personal rating up. Instead they'll need to again compete, improve, and earn their rating.

We're excited to see these changes implemented, which will continue to emphasize the strong competitive nature of the arenas, and the challenge in obtaining the highest end rewards available for PvP.

**Update**

* If a team does not enter an arena match that is starting they will lose points equal to the amount that would have been deducted if they had played and lost.

This change makes it less viable to participate in illegitimate team match-ups by requiring every game be played; not just those that are against a team's desired opponent.

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=3778917992&postId=37785479177&sid=1#0
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Eğer yüksek ranklerde oynuyorsanız shs olmaktan başka çareniz yok bir rogue olarak, çünkü karşı setuplarda mage, rogue, druid gibi mobility gerektiren ya da warrior, druid gibi armoru yüksek olan classlar var sadece (istisnaları saymıyorum) . Mutilate buildle bu ikisi de mümkün değil. Bir muti. rogue'un warrior kesmesi pek mümkün değil açıkçası, tamam arkanızda healer varken gerçekten iyi iş yapıyor ama gerek warrior'u stuna almanın zorlukları gerekse aldıktan sonra dmg verememek üzücü. Aynı şekilde sizi sürekli novaya alan, yerinizden oynatmayan, blinkle kaçıp duran cıv cıv ice lance atan bir magei de mutilatele kesmek pek mümkün değil çünkü shs ve preparation gibi mobility artıran 2 talentten mahrum kalıyorsunuz.

Zaten combat dagger, shs dagger falan direk yalan. 3k-4k ambushun şu anki arenalarda hiç bir manası yok, her class 10k+ hpye sahip ve genellikle ambushtan aldıkları dmg'i neredeyse instant healleyebilen healerlara sahipler. Ayrıca cs gibi garrote gibi movelar varken ambush ultra gereksiz. Eh shs dagger olup da shs cs bs ya da shs garrote bs falan yapmak da pek faydalı şeyler değil zaten bs'nin energy cost'u gereksiz fazla.

O nedenle gogo shs sword/mace/(belki)fist
Ama bence 5v5'deki çok iyi combat sword/mace hybrid buildleri ve daha yüksek min dmg.e sahip oldukları için fist direk elenebilir.


Bu söylediklerin oldukça üzücü benim için. Rogue diye bir karakter yaratan ekip dagger'ı etkisiz hale getirip onun yerine Sword veya Mace sunuyorsa bu karaktere yazıklar olsun bu oyunu bu hale getiren zihniyete. :) Ne olursa olsun yinede dagger gitmeye devam edicem oynadığım sürece.

Edit: Season 4 - 28 Mayıs'ta geliyor sanırım arkadaşlar.

The features below are currently live on the Public Test Realms. These patchnotes reflect the changes as of May 28, 2008.

Kaynak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...