naraso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Başbakan: Böyle bağırılmaz ki, terbiyesizlik yapma. Kemal Öncel: Terbiyesizlik yapmıyorum. Lütfen bana hakaret etmeyin. Başbakan: Artistlik yapma Kemal Öncel: Artistlik yapmıyorum, ben sanatçı değilim. Başbakan: iyi bir sanatçısın Kemal Öncel: Tarım bakanımızın anayasayı ihlal ettiğini biliyor musunuz? Başbakan: Lan terbiyesizlik yapma Kemal Öncel: Lan mı? Başbakan: Evet Kemal Öncel: Lan mı? Canın sağ olsun. Başbakan: Şu anda çiftçiye ne verildiğinin farkında mısın? Kemal Öncel: Ne zaman? Başbakan : Şimdi. Kemal Öncel: Benim mahsulüm öldükten sonra mı? 2 senedir anamız ağlıyor. Başbakan : Hadi ananı al git buradan. tam bir laf sokmadır.başbakanımız her anında farklı bi laf sokmuştur.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 naraso said: Başbakan: Böyle bağırılmaz ki, terbiyesizlik yapma. Kemal Öncel: Terbiyesizlik yapmıyorum. Lütfen bana hakaret etmeyin. Başbakan: Artistlik yapma Kemal Öncel: Artistlik yapmıyorum, ben sanatçı değilim. Başbakan: iyi bir sanatçısın Kemal Öncel: Tarım bakanımızın anayasayı ihlal ettiğini biliyor musunuz? Başbakan: Lan terbiyesizlik yapma Kemal Öncel: Lan mı? Başbakan: Evet Kemal Öncel: Lan mı? Canın sağ olsun. Başbakan: Şu anda çiftçiye ne verildiğinin farkında mısın? Kemal Öncel: Ne zaman? Başbakan : Şimdi. Kemal Öncel: Benim mahsulüm öldükten sonra mı? 2 senedir anamız ağlıyor. Başbakan : Hadi ananı al git buradan. tam bir laf sokmadır.başbakanımız her anında farklı bi laf sokmuştur. bu güzel bişiyi bizimle paylaştıgın içn teşekkürler
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 GAzeteci Müslüm Baba'ya sorar: Müslüm Baba, Hakan taşıyan arabeskin peygamberi olduğunu söylüyo? Ne diyceksiniz? Baba: Ben öyle bir peygamber göndermedim.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 aktiftablet said: GAzeteci Müslüm Baba'ya sorar: Müslüm Baba, Hakan taşıyan arabeskin peygamberi olduğunu söylüyo? Ne diyceksiniz? Baba: Ben öyle bir peygamber göndermedim.hastasıyımdır.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Kart sensin postal da sana girsini unutmamak da gerekli tabi.
Cooldragon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 CthuLhu said: Kart sensin postal da sana girsini unutmamak da gerekli tabi. Bu uydurmadır. Böyle bir olay yaşanmamıştır. Bakınız
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ikiz kulelere saldırının ardından said: cnn muhabiri : sn. muhammed ali, bu dehşetin meydana gelmesine sebep olan teröristlerle aynı dinin bir mensubu olarak neler hissediyorsunuz? muhammed ali: siz (!) hitler ile aynı dini paylaşan bir mensup olarak neler hissediyorsanız aynısını.
malik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 evet sonuncusu bir hayli etkilemiştir dumur bakımından beni .
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 eksiden aldim. günlerden birgün italyan büyükelçisi ata ile görüşmek ister ve huzura kabul edilir. o zamanın muhtelif ekonomik-siyasi konuları hakkında konuşulduktan sonra, büyükelçi "ekselans, dün roma ile yapmış oldugum bir görüşmede hükümetimizin hatay'ı almak istediği kararını size iletmem söylendi" der. odada buz gibi bir hava eser. ata, büyükelçiye birşeyler daha ikram eder ve iki akikalığına odadan ayrılır. döndüğünde ayağında çizmeleri, üzerinde mareşal üniforması, belinde tabancası vardır. doğruca masasına gider, manyetolu telefondan mareşal fevzi çakmak'ın bağlanmasını ister ve çakmak'a: " paşa, italyan dostlarımız hatay'a gelmek istiyorlarmış. hazır mıyız" der. fevzi çakmak durmu anlar ve "biz hazırız paşam" diye yanıtlar. ata büyükelçiye döner ve: "biz hazırmışız. hükümetinize söyleyin, isterlerse gelip hatay'ı alabilirler" der...
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bize de tarihçimiz anlatmıştı onu. acaip hehe. çok ayarsever bir kişilik, severim.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Cumhuriyet'in ilanından sonra İstanbul'da bir resepsiyon verilir. Tüm dünya ülkelerinin elçileri ve ataşeleri de davet edilir. Davet güzel bir şekilde devam etmektedir fakat İngiliz ataşesi olan binbaşının bakışları Mustafa Kemal'in gözünden kaçmaz. Bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya devam etmektedir. Ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir.Yaver Mustafa Kemal'e şöyle der: -Paşam kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana Mustafa Kemal'in Çanakkale'de babasını öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine Mustafa Kemal şöyle der: -Git sor bakalım babasının Çanakkale'de ne işi varmış?
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 aktiftablet said: GAzeteci Müslüm Baba'ya sorar: Müslüm Baba, Hakan taşıyan arabeskin peygamberi olduğunu söylüyo? Ne diyceksiniz? Baba: Ben öyle bir peygamber göndermedim. epic ayar +666
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 churchill'in başbakanlık döneminde kabinedeki kadın bakanlardan biri olan nancy a. ile atışması: n : kocam olsaydınız kahvenize zehir koyardım. c : kocanız olsaydım o kahveyi içerdim.. ekşiden.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 tabi bir de : "Lütfen validenizi de alıp gider misiniz beyefendi?"
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 SturmVogel said: aktiftablet said: GAzeteci Müslüm Baba'ya sorar: Müslüm Baba, Hakan taşıyan arabeskin peygamberi olduğunu söylüyo? Ne diyceksiniz? Baba: Ben öyle bir peygamber göndermedim. epic ayar +666 GODLIKE! :D
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Nasreddin hocaya birgun sormuslar: "hocam neden gole maya calisiyorsun, hic gol maya tutarmi?" Hoca hic dururmu yapistirmis hemen cevabi: " Sanane lan ..na koduum"
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bir rivayete göre: zaman ve mekan : cumhuriyet ilanı sonrası uluslararası davetlilerle dolu pera palas balo salonu. kişiler : romanya kralı ve atatürk sahne : yemek yenmiş ve şömine başında sohbet edilmekte. olay : romanya kralı : ... bidibidi hede hödö.. ve işte mirim sizin bu zaferden önce ingilizler, yunanlar, fransızlar hep gelip bize yalvardılar sizde türklere karşı savaşa girin diye.. ama biiiizzzz... girmedik.. atatürk : (yerinden kalkar.. kralın yanına kadar gider.. elini sıkar.. ve gözlerinin içine baka baka...) "verilmiş sadakanız varmış, geçmiş olsun ekselansları" der alıntı:Ekşi
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 http://i21.tinypic.com/2njwunm.jpg Biraz zor okunuyo ama okunuyo xD
Öne çıkan mesajlar