Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi laf sokmalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herhangi bir ortamda gördüğünüz nasılda laf soktu dediğiniz durumları yazar mınız?

Ben çok güncel bir örnek vereyim. Şimdi CHP Kültür Bakanlığının bazı uygulamaları için soru önergesi veriyor. Bunun üzerinden bir tartışma başlıyor. Kültür Bakanı Günay çıkıp "CHPliler Kültür Bakanlığının çöplerini karıştıyor galiba" diye bi laf ediyor.

Bunun üzerinde CHPden Hakkı Süha Okay "CHP’nin hiçbir milletvekili çöp karıştırmaz, CHP’nin attığı kimi çöpler Kültür Bakanlığı’ndadır." diyerek lafı sokuyor :)

Anlayamanlar için not: Ertuğrul Günay eski CHP milletvekili idi ayrılıp AKPye geçmişti.
Mesaj tarihi:
said:
Bir İngiliz generali Napolyon'a siz Fransızlar para için biz İngilizler şeref için savaşırız demiş. Napolyon'dan cevap:Haklısınız her millet kendinde olmayanı elde etmek için savaşır...

Oldu mu?
Mesaj tarihi:
churchill efsanedir bu konuda en az 10 tane toplum icinde oturtmasi var :)

benim aklimda kalan bernard shaw la olan

shaw la churchill pek gecinemezmis

shaw oyunu icin churchill e iki tane bilet yollar ve derki

iki tane bilet yolluyorum, bir arkadasinizi alip(EGER VARSA) lutfen geliniz.

Churchill cevap koyar

Ilk gun programim dolu, eger oyununuz ikinci gun OYNARSA gelecegim
Mesaj tarihi:
Fatih altaylı, erman toroğlu için o kabzımal futboldan ne anlarki demişti.

Erman toroğluda hazır cevap =) ben futboldan iyi anlarım ayrıca evet ben eski kabzımalım hıyardanda iyi anlarım demişti =)
Mesaj tarihi:
mesut yar ın güzel bi lafı vardı geçen gün

tayyibin ayaklar - başlar mevuzyla ilgili

başlar neyin başı olduklarını iyi biliyolar dedi :D kendisi dahil hepimiz koptuk
Mesaj tarihi:
i.melih gökçe'nin katıldığı bir tv programında konu genelevlerdir.melih bey ile genelev çalışanları telefonda tartışmaktadır :

(o)-biz de ekmek parası peşindeyiz sonuçta melih bey
(m)-olmaz, ben böyle bi yerin açık kalmasına göz yummam! yumamam!
(0)-....
(m)-...
(o)-valla melih bey , biz burda bu kadar **ospu bir araya gelsek sizin gibi **ospu **cuğu doğuramayız.
Mesaj tarihi:
Laf sokma konusunda M.Akif Ersoy'da 10 Numaradır

Akif Ersoy bir davete gidiyor o zamanlar sakal bıraktığı dönem. M.Akif'e kıl bir arkadaş kendisine yaklaşıyor;

Kıl arkadaş: Bu ne hal Akif Bey maymuna dönmüşsünüz
M.Akif duvara dönüp: Şimdide duvara döndüm

Şairlerin katıldığı bir toplantıda Gene Akif'e kıl başka bir arkadaş M.Akif'in eskiden baytar(veteriner) olduğundan kelli laf sokuşturmaya çalışıyor

Kıl arkadaş : Efendi siz önceden baytarlık yapmıyormuydunuz
M.Akif : Evet yapıyordum hayırdır bir yeriniz mi ağrıyor ?
Mesaj tarihi:
mehmet akif ersoy üniversite öğrencileri ile söyleyişe katılmış
öğrencilerden biri laf atmak ortalıgı karıştırmak amacıyla(ki bu cocugun neden böle bişi yapmak istediğini anlamış değilim)mehmet akife; -afedersiniz siz veterinermisiz demiş
mehmet akif'te; -evet bi yerinizmi agrıyor

sdfvbnmöç

edit:nayırrrr
öle bişi yazmışlar zaten lanet olsun ayrıca yanlışta yazmışım :S
gece gece iyi oturdum buda bana bi laf sokmadır

teşekkürler
Mesaj tarihi:
Masticore said:
i.melih gökçe'nin katıldığı bir tv programında konu genelevlerdir.melih bey ile genelev çalışanları telefonda tartışmaktadır :

(o)-biz de ekmek parası peşindeyiz sonuçta melih bey
(m)-olmaz, ben böyle bi yerin açık kalmasına göz yummam! yumamam!
(0)-....
(m)-...
(o)-valla melih bey , biz burda bu kadar **ospu bir araya gelsek sizin gibi **ospu **cuğu doğuramayız.

gerçekse efsane
Mesaj tarihi:
Metin Uca bir programında RTEyi gösteriyor. RTE IMFden yine para istemiş, muhalefet niye aldın diyoe soruyor. RTE de diyor ki : "bizim şimdi seruma ihtiyacımız var"

Metin Uca da "Recep o serumu sana nerenden verecekler: Önden mi arkadan mı?" diye sormuştu kopmuştum
Mesaj tarihi:
KenshinHimura said:

Akif Ersoy bir davete gidiyor o zamanlar sakal bıraktığı dönem. M.Akif'e kıl bir arkadaş kendisine yaklaşıyor;

off yaa off zor geldim kedime
Mesaj tarihi:
byzasz said:
KenshinHimura said:

off yaa off zor geldim kedime

offffff süper
  • Yeni Oluştur...