tantun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mirage said: Pict ve Tortage nedir? Piktler :) Hiç Conan okumadınız mı arkadaşlar ya :) Akilonya'nın batısını kaplayan, Pict Wilderness'da yaşayan, yamyam manyak canavar vs vs yerli halk. Conan'ın şu sözleriyle Pict'leri anlatmaya son vereyim "Best Pict is a dead Pict" (En iyi Pikt ölü Pikttir) ki bu lafı Laranga'dan questi alırken kendisi şöyle söylüyor "Bir zamanlar çok bilge bir insan demiş ki en iyi pikt ölü piktir" çok güldüm, böyle güzel göndermeler de var, tabi hikayeyi bilenlere... Tortage'da ilk başlangıç şehri, lvl20'ye kadar orda takılıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 maxrep said: Son hali download için kaç gb olur.? İlk kurduğunuzda 30gb oluyor ama Client içinde sıkıştırma seçeneği var, son hali bende 20 gb. Bu arada BackupRDB, Oldlogs ve Prepatch gibi klasörler varsa onların içlerini silebilirsiniz (en son oyun hazır olunca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 tantun said: Piktler :) Hiç Conan okumadınız mı arkadaşlar ya :) Okumuş olsam sormazdım herhalde. :) Teşekkürler açıklamalar için. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 tunch said: anladığım kadarıyla beta süresinde ne siegeler ne de craft sistemi test edilmemiş , 14 leve sınır var ise.. yanlış mı düşünüyorum? Eet Open Beta lvl 13 sınırı olduğu için malesef.. Ama Closed Beta'da lvl20 gathering (toplama), lvl40'ta da crafting(işleme) alış-veriş yetenekleriniz alabiliyorsunuz.. Loncaların şehirlerinden, kuşatılmalardan pek bir haberim yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 GwindonSurion said: 2gb ram -- e8400 3.0GHZ core 2 --- 8800GT 512mb ekran kartı ile nasıl bir fps de oynayabilirim daha iyisini mi toplamalıydım sizce? yok yok, çok güzel oynarsın, daha ne olsun :) Arkadaşımda da buna benzer bi makine var, tek fark quad core, en yüksek detaylarda, yüksek çözünürlükte 45-55 fps'den aşağı gelmez. (Bir tek gölgeler kapalı tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 conan oyunda görünüyormu ? görünüyorsa kral olarak mı görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 hozceri said: conan oyunda görünüyormu ? görünüyorsa kral olarak mı görünüyor Eet, Conan oyunda Akilonya kralı. lvl40 olunca görebiliyormuşsunuz. Ama daha önce bahsettiğim tek kişilik moda yani gece yapılan "Kader" görevlerinde Conan'a başka adamlar aracılığı ile yardım ediyorsunuz. Hikaye güzel ve daha destur demeden olayın içine girmek ilginç. lvl40'da kralın sağ kolu olup çıkıcaz herhalde :) Ben henüz göremedim kendisi, 8 karakter ile aynı anda oynadığım için yavaş ilerliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 single player moddan bahsediyorsunuz. questler single player oynanıcak şekilde mi? eğer öyleyse oyunun multiplayer kısmı sadece pvp için geçerli olucak denebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 yok ya sadece lvl 20 ye kadar single gidiyosn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Max level kaç? Ve max level'a ulaşmak ortalama bir oyuncu için ne kadar sürer sizce? Betalarda level'lar limitli biliyorum da, belki bir tahmin yürütebilirsiniz diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Max lvl 80 ama bilgiğim kadarıyla solo gitmek imkansız, beta da en son 40 tı limit sonra ne oldu haberim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Acayip kararsın kaldım, ikinci bir wow vakası yaşayıp hayatımı alt üst etmek istemiyorum. Sırf pvp yapsam zevk alır mıyım acaba? Loncalar dengemi bozuyor da :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 oyun çıktığında 20 gb download etmekde epey tuzlu olacak. swg hariç kutulu hiç almadım. eve online, gw veya wow olsun.. dvd ye çekip gönderen olursa sevinirim. tabi oyun çıksın hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bence sırf PvP yapmak istiyorsan Warhammer'ı bekle. Hem AoC hem Warhammer betasına katılmış bir iki tanıdığım var. Duyduklarıma göre AoC PvE-PvP dağılımı açısından WoW'a daha yakınmış. Warhammer ise baya PvP ağırlıklıymış. Ayrıca ben kısa bir süre içinde çıkacak mmo'ların hiç birinin WoW kadar saracağını sanmıyorum. Neden mi? Bilmiyorum. Ama WoW'un değişik bir havası var. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Preorder için kara veremedim düşünüyorum alsammı almasammı die benim bilgisayarda nasıl çalışacağından emin değilim AMD 3000+ Gforce 6600 AGP 128 mb 1.5 gb ram oyun için ram ekleyebilirim ama diğerlerinde bir değişiklik yapabilecek durumda değilim görüntü detayları en düşükte oynayabilirim benim için sorun olmaz hızlı çalışsın yeter :) özet olarak sorum şu belirttiğim özelliklerde bilgisayarım war şu an wow oynuyorum ama baydı connanı uzun zamandır takip ediyorum videolar yazılar filan derken hayranlığım arttı şimdi almayı düşünüyorum değermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ekran kartında da yapsan iyi olur değişiklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 2 canavar ram aldım =P bakalım ne olacak sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bu arada acilis questi Knight Online'dan arak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 3 ırk tortage den sonra 3 ayrı mekandamı oyuna devam ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hayır, yani level 13'e kadar herkes aynı mekanda en azından... bu arada tamam level'ımız daha yukselmiyor ama boyle kenardan kenardan high level zone'lara gidemiyor muyuz ya ? aradım bulamadım gidisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 odiflame said: 3 ırk tortage den sonra 3 ayrı mekandamı oyuna devam ediyor? sanırım eet, hafızamız yerine gelince, herkes kendi şehrine gidiyor. Open Betada Tortage dışına çıkamazsınız, Tortage'dan çıkabilmjeniz için Kader görevlerini bitirmeniz gerek, o da anca lvl19-20 gibi bitebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ya ben de zone olayını çok merak ediyorum. oyunun yapısının instanced olduğunu duydum. korkum şu ki, guild wars daki gibi her zone'un birer kopyası(instance'ı) o zone giren takıma mı ait oluyor? öğrendiğim tek şey, zone'ların max bir oyuncu sayısı olduğu ve eğer bu oyuncu sayısı aşılırsa, o zone'un yeni bir instance'ı yaratıldığı. tıpkı guildwars'taki outpost'larda olduğu gibi. uzun lafın kısası, bu oyunda tam olarak, zone olayını hangi online oyuna benzetebiliriz? gw daki gibi her zone birer instance mı? yoksa wow daki gibi bütün haritanın tek bir global instance'ı mı var? yoksa lotro daki gibi, dungeonlara ek olarak, bazı alanlar mı instance(mesela binaların da instance olması gibi)? umarım ne demek istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir :) Pied Piper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Pied Piper said: ya ben de zone olayını çok merak ediyorum. oyunun yapısının instanced olduğunu duydum. korkum şu ki, guild wars daki gibi her zone'un birer kopyası(instance'ı) o zone giren takıma mı ait oluyor? öğrendiğim tek şey, zone'ların max bir oyuncu sayısı olduğu ve eğer bu oyuncu sayısı aşılırsa, o zone'un yeni bir instance'ı yaratıldığı. tıpkı guildwars'taki outpost'larda olduğu gibi. uzun lafın kısası, bu oyunda tam olarak, zone olayını hangi online oyuna benzetebiliriz? gw daki gibi her zone birer instance mı? yoksa wow daki gibi bütün haritanın tek bir global instance'ı mı var? yoksa lotro daki gibi, dungeonlara ek olarak, bazı alanlar mı instance(mesela binaların da instance olması gibi)? umarım ne demek istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir :) Pied Piper benim bildiğim zonelarda belli bir sayı aşılırsa instance mantığı olacağı ama bu sayı 50 mi yoksa 5000 mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 peki gw'deki gibi zone değiştirirken portaldan mı geçiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar