Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ben telefon aldım anneme, çok şık oldu da istiycem parasını yani ne bu? Evlatlar günü olana kadar aldığım her hediyenin parasını istemeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben kaanın annesini yemeğe çıkarıcam anneler gününde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 çift topikten girdim ne güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 annelere pati üyeliği verelim. hem annesi foruma msj atmaya baslayan üyeler de ne küfür eder ne kavga cıkarır gül gibi geçiniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Orçun'un annesinin hoşgeldin topiğinde post kasmayan şerefsizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 kitap hediye etçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Hala plan yapmadım, ağır sıçışlardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 kolay taşınabilen, iş veya ev içi kullanımı olmayan, bir alet veya edvat olmayan, kırılması güç ve dekoratif bir şey alacağım sanırım; vazo (yalnız buradan çook uzakta olduğu için ve çarşamba geleceği için vol vaktim var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Şal aldım la ben. beğendi. ya da beğenmiş gibi yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 parfüm aldım beğendi ama hediye paketini çok süslü yaptım önemli olan özenmek hediyeye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 şimdi öptüm tamam işte : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 alarm kurup 12 de uyandım.eveet.telefonla çağrı atıp kendimi arattırdım ve anneler gününü kutladım.şimdi tekrar yatıyorum.bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 iyi uykular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar