KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Arkadaşlar Olympus SP-560 veya SP-570 almaya karar verdim. Ortalama bir fotoğraf bilgisine sahibim ve bunu geliştirmeyi düşünüyorum. Başlangıç için doğru bir seçim mi? Yoksa daha iyidir dediğiniz başka marka ve modeller var mı? Edit: Teşşekür etmeyi unutmuşum. Teşkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 değil. al bir adet nikon d200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 d80 al d200 saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Neden uygun olmadığını anlatırsanız daha da sevinip teşekkür edeceğim. SP-570'le yapamayıp Nikon D80 vela D200'le neler yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 duzeltelim oly'lerin slr-like larini sormussun. sildim hemen .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 şey evet arkadal biraz rahatsız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 KireiMerodii said: Neden uygun olmadığını anlatırsanız daha da sevinip teşekkür edeceğim. SP-570'le yapamayıp Nikon D80 vela D200'le neler yapabilirim? bilmiyorum ama d80 al. yada alma; ama ben aldım, memnunum. henüz hiç fotoğraf çekmedim ama şekli çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Nikon veya Canon türkiye için ideal makineler çünkü servisleri baya yeterli. Olympos çok başarılı bir makine ama arızalanmayacağına inanman lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar