Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 malesef doğru ptr da denedim. ayrıca yeni epic pvp trinket(medallion/insignia) 40k honor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Cons said: malesef doğru ptr da denedim. ayrıca yeni epic pvp trinket(medallion/insignia) 40k honor doğru değildir ya inanmıyorum oyunu bırakırım. Böyle şaçma setmi olur Rogue nedir rezalet. Palyonca gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 yalanmı söylicem ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 sanki ömür boyu o seti kullanıcan hemende aldınız en fazla 6 ay kullanırsınız nasılsa ek paket geliyor honor itemlara arena personel rating nasıl bi mantıktır onu anlamadım ben herkes arena takım kurmak zorundamı 2 yeni ratingsiz item var kemer ve neck bileklik ve bot honorla arena personel rating istiyor oda iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 oeh be gnomela denemis adam hunter setini adam gibi bir irkla deneseler sunu anlasak bir halta benziyor mu benzemiyor mu renkler efsaneymis yalniz aslan terbiyecisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Hunter mı rogue seti mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 pati halkına süper hizmet repleri esirgemeyelim emege saygı terazim altta bizzat girip milleti harasslayarak aldım alabildigim linkleri öküzümde denendi şaman bulamadım online ptr de pardon :D drood pala pri rog hunter lock mage 2h mace 2h kılıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bogh bu daha kotu oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Hepsi ayni renkleri degisik lol. Heralde WotLk öncesi bunlar bize yeter die dusunduler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 hozceri said: Hunter mı rogue seti mi o benim bahsettigim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 disco ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Sword hoşuma gitti ama diğerleri neye benziyor cözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Swordların şekli şemali biraz iyi olmuş. geri kalan setler falan epic fail harbiden. hele o Axe nedir öyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 yaw okumadan açtım direk resimleri dedim bakalım tauren shaman seti nası duruo shaman yokmuş ya üzüldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 çoğu gear eski maskeli meksikalı güreşçilerin kıyafetleri gibi olmuş bi kılıçlar güzel galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 rogue/druid helmindeki oral seks boşluğu sanırım gelecek olan bir nerfe işaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Madem zamanlari yoktu bari bi public costume design contest acip kazanan seti koysalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 gimme t3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 gimme bloodfang, perdition blade&core hound tooth. THX! ffs blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 fatih üreğin yandan yemişi gibi olmuş night elflere:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Furii diye bi rogue var Blood Legion'da. Burning legion mı yoksa.. guild ismi bu arada bu server diil.. Adamların guildinde 3 tane rogue var hepsinde 2x warglaive.. bi de lvl 63 rogue var orc, girin bakın nostalji full Bloodfang, chromatically tempered sword ve brutality blade :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yaw aldıktan bir kac ay sora deiscek nasılsa takmayın bence bu kadar dua edelim de wotlka iyi hazırlansınlar affetirsinler kendilerini...ratingle honor itemı almaya gelince bence guzel bi olay ak koyun kara koyun belli olcak herkes birbirinin aynı olmıcak ii oynayanlar sıyrılacak vs vs..bence pvpciler ortaya cıksın inspectledigin herkes twin modunda gezmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Eski sistem gibi rating almak zamana bağlı olmayacaksa iyi bişi. Yok gene çok oynayan yüksek rating alır mantığı olcaksa anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar