aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Çok güzel bölümdü. Ayrıca denholm ve richcmond'ın geri gelmesi müükemmel olur. Ama zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ama şu dizinin en bomba sahneleri, hatunun dışarıya çıkıp sigara içtiği bölümlerdir. abi hala rakip olarak başka bir film, dizi sahnesi göremiyorum. on numaraydı ya. keşke bir sezon 50 bölüm olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 vampir değil gothic vampire :) roy yakışıklı olmuş bu sezon tam olarak nerd kimliğini yansıtamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Yakışıklılığını geçtim de Roy hiçbir zaman nerd değildi. Hatta Moss da değil. Moss weirdo, Roy'da böyle pislik bir herif eeuehueh. Hani böyle hiçbir iş beceremeyen adamlar bilgisayar biliyorlar diye okulların falan teknik bilgi istemeyen yerlerin IT'de çalışırlar ya aynı o model tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 abi ogul idare ederde, baba ne kadar abarti tipleme olsa da super adam ya. geri gelmesi lazim bu adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 baba harika bir tip. Daha ilk bolumdeki "Team" muhabbeti beni yerlere yatirmisti. "You probably think this is a picture of my family... no! its a picture of the A-Team!" hahaha. hatta 1. sezonu bidaha izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 roy'un tişörtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Haha t-shirt süpermiş hiç dikkat etmemiştim. Nerden bulunur ya ondan? 3. sezonun 2. bölümü diğerleri kadar bomba değildi ama Michael the magician süper. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 magician olayi beni bitirdi, ama bolum zayifti evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 süperdi ya gene dolu doluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Dizinin en iyi bölümlerindendi. Acayip güldüm. 3x02Magician da, futbol muhabbeti de soygun da şahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Ahaha yeni bolum cikti ve fena degil. sozlukte de yazdim buraya da yazayim... bolum vasat basliyor, yer yer guldurerek ilerliyor ve en sonunda fena halde bombayi patlatiyor. Moss ve douglas'a ozellikle anirarak guldugum yerler oldu 3x03 Mossun windowsun acilma sesiyle uyanmasi kadar epic bir sey ben daha gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 3x03 bence en iyi IT bölümüydü.. helal olsun adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Güzeldi :D 3x03Steven Hawkins lol Moss - Reynholm sahnesi zaten felaketti bir de üzerine Windows açılış sesi gelince gülmekten gözlerim yaşardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Azmodai, arcane +1 Aynen onu yazmaya geldim hemen. Anıra anıra güldüm valla. Ich bin ein Nerd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 unutmuşum diziyi izleyelim hemen =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 disabled roy ile kapışır bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 müdür it ye inerken royu çıplak görüp elektroşoka girse çok mu sıradan olurdu yoksa bir komiklik daha mı eklenirdi bu bölüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 off off su an monitoru temizliyorum. hic beklemedigimden tam o "ses" kisminda cay yudumluyordum hepsini monitore puskurttum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 s03e04 tek kelimeyle inanılmazdı. Bence önceki bölümü de geçti. IT Crowd ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kutladım yani süper bölüm ya... elder of internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 eet eglendirdi beni bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Süper bölümdü, Reynholm aldı götürdü resmen. Bu dizi bu sezon çoook iyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bu sezon cok iyi de surda kaldi 2 hafta sezon sonuna : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar